×
Novosti
PROMJENI SVOJ ŽIVOT U 2021.

 

Naš je cilj promijeniti život ženama: usaditi naviku kretanja iz dana u dan, što većem broju žena. 


Ono što bismo mi željele je da ne vidimo više žene starije od 50-godina spremne za "penziju", da se osjećaju isto kao da im je 90 da uzimaju sve vrste lijekova da bi se osjetile bolje. 


Ono što ne bismo željele da vidimo preumorne žene kako se bore sa svim i svačim i da nemaju ni dva sata sedmično za sebe, za svoj ćejf, za odušak da bi bile ponovo nasmijane i energičnije kao nekad.


Želimo da vidimo zdrave i sretne žene koje žive sretan aktivan život bez stresa i sekiracija šta će sa njima biti za nekoliko godina ako nastave da vode neaktivan život.


Ovo je naš san i prava revolucija koju moramo učiniti zajedno. 


Nije nam u cilju da imamo prezahtjevne kurseve, one koje samo "fitness manijaci", "kampanjci", "manekenke" mogu raditi ili takmičiti se sa onima koji imaju više sprava ili govore bezveze o kvaliteti i profesionalnosti i puste žene same da rade u sali. 


Naš posao je slušati žene i pokušat im pomoći da počnu doživljavati stvarne prednosti pokreta. Doista vjerujemo u etiku svog rada. 


- Žene koje nam dolaze osjećaju se: 


✅ bolje 

✅ sretnije 

✅ ︎konzumiraju manje lijekova 

✅ treniraju redovno.. 


i mi smo sretne, toliko da smo želimo dati što više žena da probaju i one da pobjede lijenost, izgovore i predrasude jer će uspjeti zajedno sa nama tamo gdje su mislile da neće nikad. 


Ako misliš kao mi i želiš biti sretna i zdrava do 90-te godine, odmah napravi prvi korak i uvjeri se sama u sve benefite koje aktivan život može ti donijeti. 


Sutra je posljednji dan da se prijaviš, sad je na tebe red. 


 Možemo ti pružiti priliku da isprobaš uz posebnu pozivnicu, za JEDNU KONSULTACIJU + 4 BESPLATNA PROBNA TRENINGA + JEDAN PRIVATNI ČAS sa našom trenericom, ali samo i isključivo ako stvarno želiš probati da promjeniš nešto u svom životu, samo ako se stvarno želiš testirati. 


Ako si ti za, mi smo tu! 


 PREUZMI NAŠU POZIVNICU ODMAH sa jednom klikom na link ispod:

 

Pozivamo da nam se pridružiš u grupi ŽENA U FORMI na linku ispod i da budeš uvijek u toku sa najnovijim vijestima i da počneš da se pokreneš 5 min uz naše PILULE DOBROBITI koje se nalaze u našoj grupi.



Ne predaj se i živi najbolje što možeš!


Čekamo te!


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost