×
Novosti
BODYVIVE: TRENING ZA SAVREMENU ŽENU
Lifestyle Club

U današnje vrijeme žene mnogo rade, tako da su se sa te strane skoro poistovjetile sa muškarcima. Pored brojnih obaveza kako na poslu tako i kod kuće ostaje im malo vremena da se posvete sebi.

Stoga i kada nađu vrijeme za sebe, gledaju da obave što je moguće više stvari: šoping, frizer, kozmetičar i trening – gotovo su nemoguće stavke u dnevnom rasporedu. A pored toga što želi da bude uspješna na poslu i odlična domaćica kod kuće, svaka žena voli da bude dotjerana i vitka.

KAKO SVE TO POSTIĆI?

Budimo realni, kada vidite da u to malo slobodnog vremena koje imate za sebe ne stižete da uradite sve što isplanirate, trening je prva stavka koja otpada sa spiska. Da se to ne bi dešavalo, LesMills je koncipirao trening za vas -BODYVIVE 3.1.

ŠTA ZNAČI 3.1?

BODYVIVE 3.1. je trening umjerenog do višeg intenziteta koji nudi tri vrste treninga u jednom: kardio trening, trening snage i core trening. Osnovni format od 45 minuta predstavlja pravi cross trening, jer kombinuje pokrete iz različitih sportova, kao i one koji imitiraju kretanja iz svakodnevnog života.

Vježbanje u trajanju od 20 do 30 minuta, umjerenim intenzitetom u aerobnoj zoni, poboljšava funkcionisanje kardiovaskularnog i respiratornog sistema i samim tim smanjuje se rizik od nastanka oboljenja srca, krvnih sudova, hipertenzije, šećerne bolesti i sl. Trening u aerobnoj zoni podstiče i sagorijevanje masti, pa samim tim i proces mršavljenja. Takođe, aerobne vježbe pokreću i lučenje hormona „ sreće“ – serotonina, noradrenalina i dopamina što je odgovor na pitanje zašto se osjećamo tako dobro poslje treninga.

Pored kardio treninga, BODYVIVE 3.1. uključuje i funkcionalnu snagu. Cilj je da ojačamo tijelo tako da aktivnosti koje obavljamo svakodnevno, obavljamo sa lakoćom.

Neizostavan dio je core trening, gdje jačamo i oblikujemo core muskulaturu, odnosno centralni dio tijela – prednji i bočni trbušni zid i donji dio leđa. Pored toga što ispravlja držanje tijela, core trening je zaslužan i za lijepo oblikovan struk.


ZAŠTO JE BODYVIVE PRAVI TRENING ZA VAS?

Rezultati istraživanja na Stenford univerzitetu pokazali su da osobe ženskog pola između 18 i 39 godina najsklonije gojenju, ali ne zbog povećanog dnevnog unosa kalorija već zbog smanjene fizičke aktivnosti.

Osim što je odličan saveznik u borbi protiv gojaznosti, BODYVIVE 3.1. je i lijek protiv umora i stresa. To je trening na kojem ćete osjetiti mišiće čitavog tijela, a zanimljive i izazovne kombinacije pokreta i sjajna muzika će vas oraspoložiti i psihički odmoriti.

Tri puta nedjeljno po 45 minuta je malo vašeg dragocjenog vremena, ali sasvim dovoljno da ostanete vitki i u formi. Jer ne zaboravite: vi MOŽETE SVE ŠTO POŽELITE!

Pronađi kurs RASPORED
 
 
TRENIRAJ BESPLATNO
FREE PASS
 



Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost