×
Sportski Programi

 

 POSEBNI SPORTSKI PROGRAMI

 OPIS KURSA

  Fiteness

nivo

 Power Plate® SKI

 Za ovaj sport su specifični časovi osmišljeni da vas pripreme za padine. On pruža osnovne kondicione vježbe za mišiće leđa i za noge, koje pomažu da se smanji rizik od povrede. Čas je usresređen na nestabilnost koja se postiže sa Acceleration Training™ da bi se rapidno povećala dinamička stabilnost, čineći vas snažnijim. Sa primetnim napredkom u snazi, cirkulaciji i ukupnom fitnes nivou , ovaj čas pripremiće vas za alpske izazove za kratko vreme.

Svi

 Power Plate® Fighter Trening

 U novom filmu Mark Wahlberg / Christian Bale:

The Fighter, Wahlberg igra borca koji ima neverovatnu potrebu da pobjedi. Pravom metodom i uz pravi brend, Mark je uspeo da se njegovo tjelo prilagodi ulozi u svakom aspektu i da se spremi u rekordno kratkom roku. Naviknuti na težak rad, Wahlberg njegov trener Brian Nguyen razvili su intenzivnu strategiju koja je podrazumevala rigorozan raspored i efikasan eksplozivne treninge za brzo razvijanje mišića. Brien je izabrao brojne funkcionalne načine obuke sa akcentom na njegov omiljeni rekvizit: Power Plate mašinu.

 Svi

 Power Plate® Golf Trening

 Ključ kako da poboljšate Golf fitness

Prednosti Power Plate nisu ograničene samo na fleksibilnost. Bilo da učite, podučavate ili igrate golf, vaše vreme je dragoceno i vaše tjelo je najvažnija alatka. Samo nekoliko minuta na Power Plate tri puta nedeljno i vaša sveukupna fitnes forma i opšte stanje će se poboljšati na više načina. Da biste bili spremni da igrate najbolji golf potrebna vam je stabilnost, mobilnost, ravnoteža i snaga, kao i da se oslobodite bola. Golfer u dobroj kondiciji može imati snažnije i preciznije udarce kada se zagreje pravilno i kada uspe da se oslobodi bolova. Dokazane prednosti Power Plate® treninga donose savršenije pokrete, bolju mobilnost, poboljšanje stabilnosti i ravnoteže, povećanje snage i eliminaciju bola.

 Svi


PROGRAMI MRŠAVLJENJE    

KONDICIONI TRENING            


Postani član
Zašto želiš da vježbaš? Zakaži besplatne konsultacije i zajedno ćemo pronaći najbolju soluciju za tebe

Aktivnosti
ŽENA U FORMI -TEAM TRAINING JE TVOJA BUDUĆNOST Lifestyle Club
TEAM TRAINING znači da nam je jasno ne možeš uvijek sve sasvim sama.
Ocjenite aktivnost
TEAM BUILDING Grupno vježbanje za Firme
Mnoge ustanove, kao i Vaša, znaju dobro kako je neophodna tjelesna aktivnost i kako dobro utječe na zdravlje i raspoloženje cijelog tima,
Ocjenite aktivnost