×
Programi Mrsavljene

PROGRAMI

MRŠAVLENJA

OPIS KURSA

Fiteness

nivo

 Power Plate® Power Tone

Kao dio naše Power Sculpt serije, ovaj čas koristi različite tehnike treninga otpora da bi povećali mišićnu snagu i izdržljivost. Na časovima se koriste tradicionalni Power Plate trening protokoli da se razvije mišićnu definiciju. To je čas za totalni kondicioni trening cjelog tjela osmišljen da se poveća mišićni tonus i snaga u svim djelovima tjela.

Srednji

Napredni

Power Plate® Anti-Cellulite Class

 Ovaj čas je osmišljen za borbu protiv celulita i koristi specifične trening vježbe koje se zaista fokusiraju na oblasti pogođene celulitom, jer povećanje mišićnog tonusa redukuje pojavu celulita. Uz pomoć fleksibilnosti i masaže koje pruža Power Plate trening izbacuju se toksini što je pravi i efikisan put da se osećate fantastično i puni samopouzdanja.

 Početni

Srednji

Power Plate® Power Cardio 

Sagorite masnoće i oblikujte tjelo sa ovom mješavinom cardio vježbi i Power Plate treningom snage. Kao dio Power Plate Slim serije, ovaj čas koristi različitu opremu da bi se dobilo jako i oblikovano telo.

Početni

Srednji

Power Plate® Circuit Class

 Ovim časom nastavlja se topljenje kalorija kombinacijom Power Plate treninga snage i kardiovaskularnog aerobik intervala, u cilju održavanja povišenog pulsa i efikasnog treninga.

 Srednji

KONDICIJONI TRENING   

SPORTSKI PROGRAMI      

 

Postani član
Zašto želiš da vježbaš? Zakaži besplatne konsultacije i zajedno ćemo pronaći najbolju soluciju za tebe

Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost