×
Programi Mrsavljene

PROGRAMI

MRŠAVLENJA

OPIS KURSA

Fiteness

nivo

 Power Plate® Power Tone

Kao dio naše Power Sculpt serije, ovaj čas koristi različite tehnike treninga otpora da bi povećali mišićnu snagu i izdržljivost. Na časovima se koriste tradicionalni Power Plate trening protokoli da se razvije mišićnu definiciju. To je čas za totalni kondicioni trening cjelog tjela osmišljen da se poveća mišićni tonus i snaga u svim djelovima tjela.

Srednji

Napredni

Power Plate® Anti-Cellulite Class

 Ovaj čas je osmišljen za borbu protiv celulita i koristi specifične trening vježbe koje se zaista fokusiraju na oblasti pogođene celulitom, jer povećanje mišićnog tonusa redukuje pojavu celulita. Uz pomoć fleksibilnosti i masaže koje pruža Power Plate trening izbacuju se toksini što je pravi i efikisan put da se osećate fantastično i puni samopouzdanja.

 Početni

Srednji

Power Plate® Power Cardio 

Sagorite masnoće i oblikujte tjelo sa ovom mješavinom cardio vježbi i Power Plate treningom snage. Kao dio Power Plate Slim serije, ovaj čas koristi različitu opremu da bi se dobilo jako i oblikovano telo.

Početni

Srednji

Power Plate® Circuit Class

 Ovim časom nastavlja se topljenje kalorija kombinacijom Power Plate treninga snage i kardiovaskularnog aerobik intervala, u cilju održavanja povišenog pulsa i efikasnog treninga.

 Srednji

KONDICIJONI TRENING   

SPORTSKI PROGRAMI      

 

Postani član
Zašto želiš da vježbaš? Zakaži besplatne konsultacije i zajedno ćemo pronaći najbolju soluciju za tebe

Aktivnosti
ŽENA U FORMI -TEAM TRAINING JE TVOJA BUDUĆNOST Lifestyle Club
TEAM TRAINING znači da nam je jasno ne možeš uvijek sve sasvim sama.
Ocjenite aktivnost
TEAM BUILDING Grupno vježbanje za Firme
Mnoge ustanove, kao i Vaša, znaju dobro kako je neophodna tjelesna aktivnost i kako dobro utječe na zdravlje i raspoloženje cijelog tima,
Ocjenite aktivnost