×
Kondicioni programi

KONDICIONI 

PROGRAMI

OPIS KURSA

 Fiteness

nivo

 Power Plate® Power Abs

 

To je sve o centru – kao deo naše Power Core serije, ovi časdovi će se fokusirati na ravnotežu i koordinaciju, razvijajući mišiće stabilizatore koji pomažu dobro držanje i zdrava leđa.

Sv

 Power Plate® BodyConditioning Class


 Razvija i obogaćuje vaš Power Plate trening program sa kondicionim treningom za cjelo tjelo. Osmišljen je da pokaže kako da nastavite da unapređujete mišićnu snagu uz minimalan uticaj.

Srednji 

Power Plate® Power Performance


 Kao dio naše Power Plate Fitness serije, na ovom času forsiraće se kretanje tjela, skakanje, guranje i povlačenje sa više intenziteta i izdržljivosti. Fokusiran je na jačanje stabilnosti i razvijanje snage i veština potrebnih za igre u životu ili sportu, koristeći praktične primene performansi i funkcionalnog treninga.

 Srednji Napredni

Power Plate® Power Flex


 Kao dio Power Flex serije, ovaj čas koristi različite pristupe da poveća fleksibilnost sa tehnikama koje koriste vrhunski svjetski sportisti. Na času ćete se osloboditi napetosti mišića i bolje opustiti cjelo tjelo.

 

 Svi

Power Plate® Pilates


Na ovom času se kombinuje tradicionalni Power Plate trening sa osnovnim pilates vježbama da izdužite, ojačate i vratite tjelo u ravnotežu. Uz pomoć dobrobiti koje pruža Acceleration Training™ integrisaćete cjelo tjelo da obrazuje i povrati optimalnu mišićnu i skeletnu funkciju.

 Svi


PROGRAMI MRŠAVLJENJE     

SPORTSKI PROGRAMI            

 
Postani član
Zašto želiš da vježbaš? Zakaži besplatne konsultacije i zajedno ćemo pronaći najbolju soluciju za tebe

Aktivnosti
ŽENA U FORMI -TEAM TRAINING JE TVOJA BUDUĆNOST Lifestyle Club
TEAM TRAINING znači da nam je jasno ne možeš uvijek sve sasvim sama.
Ocjenite aktivnost
TEAM BUILDING Grupno vježbanje za Firme
Mnoge ustanove, kao i Vaša, znaju dobro kako je neophodna tjelesna aktivnost i kako dobro utječe na zdravlje i raspoloženje cijelog tima,
Ocjenite aktivnost