×
Novosti
9.August- Dan kada će početi promjena
Tim povodom razgovarali smo sa našom Zumba trenericom Aminom

U srijedu 09.08. je promocija novih koreografija šta vježbači mogu očekivati?

Na promociji novih koreografija, kao što je to i do sada bilo, vježbači mogu očekivati sjajnu atmosferu, odličnu zabavu i široku lepezu stilova muzike koja će pokrenuti njihovo tijelo. Odabrali smo najveće hitove i uz njih osmislili koreografije čije korake vježbači lahko mogu pratiti, tako dok vrijeme brzo prolazi u plesu i zabavi, vježbači ni ne osjete potrošnju kalorija i aktivaciju mišića čitavog tijela. To, ustvari, i jeste najzanimljivija stvar kada je riječ o Zumba Fitnessu.

Generalno, svaka pjesma donosi neki pokret koji mi je izuzetno drag, ali koreografija uz pjesmu Hula Hoop jednostavno dominira! Ona poboljšava agilnost naših kukova i zbog sjajne muzike poželim da ta pjesma traje još duže. Sigurna sam da će u njoj, ali i u ostalim koreografijama, vježbači pronaći svoj najdraži pokret.

Za kraj otkrij nam koja nova koreografija ti se posebno dopada, i zašto vježbači trebaju doći u srijedu na promociju?

Vježbači trebaju doći na promociju novih koreografija zato što se svaki put traži mjesto više, a to je dobar pokazatelj kakva bude atmosfera tog dana u Lifestyle Clubu. Generalno, ljeto još uvijek traje, bliži se Sarajevo Film Festival, i još uvijek možemo dovesti tijelo 'u red' kako bi smo što bolje izgledali tokom večernjih izlazaka. Također, tokom SFF-a Sarajevom ne prestaje da odzvanja muzika, a ovo je idealna prilika da naučite plesati uz pjesme  koje će sigurno biti na play listi. Uostalom, Zumba je trening kojeg posjećuju najpoznatije ličnosti u svijetu koje zahvaljujući Zumba Fitnessu održavaju svoje tijelo u top formi. Zato, ukoliko želite da se riješite viška kilograma, zategnete i ojačate svoje tijelo, a sve to sa osmijehom na licu, dođite u Lifestyle Club. Odlučite čvrsto da je 9.August dan kada će početi promjena u načinu vašeg života, mi smo tu da Vas podržimo i da zajedno sa Vama nižemo uspjehe.

Čekamo Vas!



Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost