×
Novosti
PLESNA EUFORIJA
Utisci sa ZUMBA PARTY-a
Nove koreografije donijele su nam nove pokrete za koje ste imali prilike da osjetite koliko su intenzivni, ali opcije su brojne zato će svi moći da dostignu svoj maksimum. A to je najvažnije! 

Ko je bio – zna koliko je veselo bilo. Sa nama je bila naša nova trenerica Amra koja je zajedno sa našim trenerima Jasminom i Aminom sve nas podstakla na ples i smijeh. Nadamo se da vam se dopalo jednako kao i nama.
 
 
Pitali smo naše vjerne članice  kako im je bilo na promociji:

Albijana nam je otkrila da je njoj ovo prvi Zumba trening a nama je dobro poznata sa treninga BODYVIVE-a. 

Atmosfera sinoć je bila luda pozitivna. Totalno pozitivna energija. Svi su u svom fazonu prate koreografije, a svi plešu i vidiš da se dobro zabavljaju.

Ovo mi je prva promocija i stvarno sam oduševljena. Zumbam redovno ali tri trenera na bini, tri različita stila napravili su super atmosfera. Nove koreografije trenerice Amre su drugačije od onih što smo navikli i sviđa mi se, a za  promociju mogu reći da je bila fantastična
-kaže Alma.

Pitali smo također našu vjernu zumbašicu Dženanu kako je bilo i ona nam je rekla:

Super je bilo, nove koreografije su odlične, pravo osvježenje.

 

Uz nove koreografije, novu muziku  bili ste dio Lifestyle Fitness Festivala.


Na fotografijama možete pogledati kako je bilo na Zumba promociji.
 
I za kraj, posebno želimo da se zahvalimo našim trenerima Jasminu, Amri i Amini koji su mnogo doprinijeli ovoj zaista prelijepoj večeri i svima vama vježbačima koji ste došli u velikom broju i po ko zna koji put dokazali kakvu vatru u sebi imate.





Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost