×
Novosti
LESMILLS PROLJETNA PROMOCIJA #findyournext
8. april

PROLJETNA PROMOCIJA u ovoj godini donosi nam dosta novina i lijepih vijesti

8. aprila u fitnes centru Lifestyle Club predstaviti ćemo premijerno nova – proljetna izdanja Les Mills treninga.

Na promociji novih koreografija imati ćete jedinstvenu priliku da pobijedite za sva vremena svoje i tuđe izgovore.

Prijateljice koji vam stalno i iznova daju obećanja da će krenuti s vama, više neće imati izgovora jer će vam Lifestyle Club pomoći da ispune dato obećanje.

JUBILARNO IZDANJE BODYATTACK 100 

Naš originalni grupni trening BODYATTACK će uskoro prezentovati svoje 100. izdanje, i vjerujemo da je ovo sjajan razlog za slavlje koje ćemo prirediti svojim dragim vježbačima.

BODYATTACK 100 će biti slavlje svega što čini ovaj program savršenim – atletski trening, nevjerovatan timski duh i pozitivnost koja će vas stalno  držati uzbuđenim.

DRESS CODE: žuta majica

BODYVIVE 3.1 -LES MILLS TONE – NOVA DIMENZIJA TRENINGA

Uzbuđeni smo da vam možemo prezentovati LESMILLS TONE™. Iz LesMills-a slušali su na globalnoj razini vaš feedback i čuli da želite još  moderniji trening. 

Napravljen izvorno od BODYVIVE 3.1 LESMILLS TONE zadržao je  orginalni stil  treninga 3u1- kombinacija kardio, otpor i stomak igrajući se sa različitim konceptom treninga kako bi osigurao da svako postigne najbolje rezultate koje trening može ponuditi. 

POZOVI SVE SVOJE DRUGARICE

Ova promocija novih izdanja Les Mills treninga biti će posebna jer je prava prilika da uključiš svoje drugarice da vježbaju sa tobom. 

Ako želiš da i tvoje prijateljice osjeti fantastičnu trening atmosferu, pozovi ih  da ti se pridruže. Obećavamo ti da sa svakog treninga  izaći ćete nasmijane i pune pozitivne energije.

RASPORED PROMOCIJE:

17:00 CXWORX 30  

17:30 LESMILLS TONE 1 

18:30 BODYATTACK 100

19:30 BODYPUMP 105

20:30 BODYBALANCE 80

DA LI TI JE PRVI PUT?

Ukoliko će ova PROLJETNA promocija biti tvoj prvi susret sa treninzima, neka te ne brine to što su nova izdanja intenzivnija i izazovnija. Tokom treninga, instruktori će sve vrijeme pokazivati opcije nižeg intenziteta koje možeš koristiti kada osjetiš umor ili dostigneš svoj maksimum.

Naš cilj je da trening završiš sa osmjehom na licu i svjesni smo različitih nivoa kondicije. Zato u Lifestyle Club promovišemo pametno treniranje i svakom novom vježbaču nudimo kreiranje besplatnog plana treninga.

Ako već jesi dio Lifestyle Cluba  i želiš da sa svojim drugaricama podjeliš atmosferu koju svakodnevno djelimo, moći ćeš već od danas da na Infopultu preuzmeš 

5 FREE WEEK PASS

koje su zaista posebna, jer će im omogućiti 5 dana besplatnog vježbanja.

BESPLATNI TRENINZI

Za sve tvoje drugarice, treninzi će od 08. do 15. aprila biti BESPLATNI. Želimo da, bez ikakve obaveze, dođete, trenirate sa nama i doživite nešto o čemu ste do sada samo slušali. 

DA LI ĆE I OVOG PUTA BITI  POSEBNA PONUDA ZA NOVE ČLANICE?

Za sve nove članice u koliko se odluče da nam povjere svoje zdravlje, izgled i kondiciju  u toku BESPLATNE sedmice mi im  poklanjamo

BESPLATNU UPISNINU + 20% POPUSTA 

na članarinu.  


A MENI KAO STAROM ČLANU?

Za sve naše članice aktivne/neaktivne, ukoliko  se vaša drugarica odluči i učlani u promo periodu u terminu od 08. do 15. aprila poklonit ćemo vaucher od 10KM koji ćeš moći koristiti prilikom kupovine naredne članarine. 

Online prijave startuju 27. marta

Za učešće na Proljetnoj LesMills Promociji moći ćete da se prijavite online od 27. marta do 05. aprila. Odlučite se za dva programa i osjetite novu energiju koju su LesMills izdanja pripremila za nas. Također, možete se prijaviti i na našem Info desku, čak i nakon 05. aprila.

Kako da prijavim sebe i prijatelja za BESPLATNO učešće na PROMOCIJI?

Za BESPLATNO učešće možete se prijaviti putem ovog LINKA i navesti

  • ime i prezime
  • broj telefona
  • Naziv Kurseva koji biste željele posjetiti


Budite prijatelji, budite tim i zajedno ćete biti najjači!

Jači čak i od svojih izgovora!

 

Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost