×
Novosti
SVE JE SPREMNO ZA SAVRŠENO LJETO
Lifestyle Club

PROLJETNO nas sunce polako budi i postajemo svjesni da je ljeto vrlo blizu. A ljeto znači da tijelo mora biti besprijekorno – barem nam tako govori onaj dosadni unutrašnji glas.

Neki od nas uspijevaju u utišavanju tog glasa i priklanjaju se trendovima prihvatanja svog tijela u kojem god obliku se nalazilo trenutno. Ipak, taj je glas neumoran i sve glasniji što je toplije.

Kako bismo vam pomogli da se pokrenete i oblikujete svoje tijelo u što kraćem roku, pronašli smo neke od najboljih fitness rješenja na našem tržištu.

Zavirite u koji od njih, i odaberete onaj koji vam sugeriše vaš unutrašnji glas!

FUN RUN

Mala škola trčanja za rekreativce


Škola trčanja je tromjesečni, grupni program vježbanja na otvorenom, kreiran za totalne  i napredne početnike, ljude koje godinama nisu se bavili sportom i fizičkom rekreacijom i imaju želju da nauče pravilno trčati. Škola je otvorena  za sve od 16 do 66 godina.

Saznaj više...

TEAM TRAINING

TEAM TRAINING je  vrsta individualnog treninga.


Vježbanje u malim fitness grupama (8 osoba) omogućava vam individualizirani pristup i intimnu atmosferu.

Treninzi se odvijaju 2x sedmično, a pored toga možete koristiti neograničeno i sve ostale termine naših grupnih fitness programa po uputama vašeg trenera.

Da, istina je da je sve u tebi, i snaga i volje, ali nekad je potrebno da ti to neko pokaže. Da te pogura. Da te pogleda u oči i kaže – Ti To MOŽEŠ. Da bude uz tebe. A da pritom tu bude i ekipa sa kojom prolaziš kroz izazov. Vas četvoro, šestoro ili osmoro. Vas nekoliko koji spontano bodrite i inspirišete jedni druge, a sve vas nadgleda i ohrabruje instruktor.

Vjerujemo da će vam treninzi u potpuno drugačijem izdanju od onoga na koje ste  navikli  pomoći da ostvarite svoje ciljeve – bez obzira na ambicije koje imate.

Saznaj više...

Nije uzalud što kažu: Samo počnite vježbati i rezultati će doći!

 

 


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost