×
Novosti
ŽELIŠ BITI ZGODAN DO LJETA?
Lifestyle Club

Kombinacijom različitih treninga, rezultati će biti tu. Na kardio treningu ćeš sagorjeti određeni broj kalorija i preznojiti se, al..

Trening snage je odličan za dobre rezultate. Formiraju se mišići koji su najveći potrošaći kalorija na treningu snage. CX WORX trening, trening za Core je izuzetno važan trening, jer pomaže da smanjimo rizik od povrede i da što lakše funkcionišemo u svakodnevnoj aktivnosti. 

Ako misliš da trening fleksibilnosti neće biti od koristi, odmah stani. Jer, manjak efikasnoti na treningu je nekad posljedica nedovoljne fleksibilinosti tijela. 

Kilogram mišića sagorijeva tri puta više kalorija nego kilogram masti. Zato je bitna kombinacija treninga. 


Kako da to sve zapamtim? 

Nema potrebe. Nemoraš „gatati“ kako bi otkrio na koji trening da ideš. Stručan tim trenera u Lifestyle Clubu će ti pomoći da stigneš do željenog cilja, besplatnim konsultacijama. 

I to nije sve! Priključi se TIM TRENINGU, izazovu koji će ti pomoći da budeš fit do ljeta. 

U mislima ti je:"samo da smršam ovih par kilograma ili samo da se zategnem i nemoram više vježbati, ili nije to za mene?" 

Da, to jeste za tebe!!!

Super osjećaj nakon treninga je pojava na koju se lako navikneš, i teško se odvikneš.

Zato, kada postigneš svoj cilj, zarazit ćeš se na taj super osjećaj i cilj ćeš odmah drugi zacrtati sebi...iznova. Pa novi..I novi...

Možda six pack? 


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost