×
Novosti
MOJ MUŽ ODVOJI VRIJEME ZA SEBE A JA NIŠTA
A ti, šta žrtvuješ?

Ovih dana vidimo dosta žena koja dolaze kod nas jer imaju želju da se pokrenu ponovo, ali više od toga da se bave fizičkom aktivnošću imaju želju da odvoje vrijeme za sebe, vrijeme koje su izgubile.

U zadnjih godinu dana nisi imala vremena za sebe između djece, porodice, posla... jednostavno nisi imala vremena za sebe, morala si odustati od svega.

Mišljenja smo da imati djecu, porodicu i posao su najljepše stvari u životu, ali to nije razlog da sebe ANULIRAMO 

To nije razlog da odustanemo i ne napravimo mali prostor za sebe.

Žena si, sve i sviju nosiš i guraš naprijed, imaš osjećaj za odgovornost van svake mjere, ali ako ne naučiš da razmišljaš malo o sebi, gdje ćeš završiti?

Baš jučer nam je jedna žena rekla “Eh znate moj muž odvoji vrijeme za sebe i ide na utakmicu, i sad ću ja da odvojim za sebe, pošteno zar ne!? "

Apsolutno da, odgovorile smo joj.

Korektno je odvojiti vrijeme i prostor za sebe, da bi uradila ono što ti se sviđa, ono što ti čini dobro, jer naprotiv možeš da poludiš.

Ali bez da osjećaš krivicu, jer znamo da kad ostaviš djecu sat vremena više kod roditelja ili sestre neće im ništa biti. 

Neka i muž preuzme odgovornost  jer ne možeš samo ti trčati između djece, posla i kuće.

U koliko uspiješ da odvojiš vrijeme za sebe, sigurno će manje količinski biti provedeno sa porodicom, ali će dobiti na kvaliteti jer ćeš se osjećati mirnije, biti ćeš sretnija i opuštenija.

Nemoj odustati od sebe zbog drugih i nauči da raspodjeliš vrijeme koje će biti posvećeno za tvoju dobrobit i na samu tebe. 

Posveti sebi vrijeme koje zaslužuješ 

Učini prvi korak i zakaži svoj prvi sastanak za sebe na linku ispod:


 

Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost