×
Novosti
NIJE KAKO MISLIŠ!

Bombardiraju te svi sa onim videozapisima, postovima, fotografijama žena koje treniraju u teretani koje podižu ogromnim gumama, penju se po konopcima, od onih "NO PAIN NO GAINE" (bez bolova nema od toga ništa), od super mišićavih do savršenih fizički ženskihtijela koja se "zavrnu" govoreći baviti se jogom u nemogućimpoložajima?

Jel zbog toga misliš da fitness nije za tebe?

Za tebe koja se dugo nisi kretala i koja bi se voljela pomalo pokrenuti i aktivirati se, vratiti se u formu i poboljšati se?


Dobra vijest je da, nije kako oni žele da vjeruješ, što se događa, je ovo.


Ono što vidiš ovdje je naš čas ZDRAVA LEĐA, lagan čas, zabavan uz pomoć malih tegova i ostalih rekvizita, kako bi vratila tonus cijelom tijelu, povećavajući njegovu fleksibilnost i snagu.

Evo 5 prednosti ove vježbe:

#1 Poboljšava koordinaciju. Mali pokreti koje napravite povećavaju razinu svijesti o tijelu. Upotreba nogu i ruku istovremeno povećava koordinaciju.

#2 Poboljšava aktivaciju mišića i živčano-mišićnu vezu uma i tijela.

#3 Povećava metabolizam i mršavu masu. Izometrijske vježbe koje se koriste u ovojvrsti treninga razvijaju ravnotežu i izdržljivost.

#4 Povećava fleksibilnost i pokretljivost zglobova.

#5 Poboljšava držanje kroz poravnavanje, fluidnost i eleganciju.

To je stvarnost, Fitnes koji će ti odgovarati i vježbe koje će ti postepeno vratiti tvoje zdravlje, samopouzdanost i pozitivnu energiju.

Pišite nam odavde da zakažemo sastanak, rado ćemo slušati tvoju priču i savjetovati te o najboljem putu za tebe.

Čekala si do sada i došao je u tren oka Decembar. 

Prošle godine si rekla od januara nemoj da odgađaš ponovo nešto što je pravo bitno za tebe.

Decembar je idealan mjesec da sebi posvetiš vrijeme i da počneš zdravu naviku koja će učiniti tvoju 2020. godinu najboljom godinom ikada.

Čekamo te 


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost