×
Novosti
Zbogom 2019. a dobrodošla 2020.!

Šta reći: Wow koja godina je iza nas!!!

Može se slobodno reći da nama Nova Godina nije bila 1.Januara 2019, već 5. Marta kada smo ponovo otvorile i nastavile sa radom.

Moram priznati da nije bilo jednostavno ni lahko, ali ti si mi dala snage i hrabrosti da idem naprijed i zbog toga ti kažem hvala u moje ime i ispred mog tima koji dijeli sa mnom istu viziju i misiju Lifestyle Cluba.

Mi vjerujemo da Fitness nije samo zategnuta stražnjica, krv i znoj ili mjesto za poziranje na FB i Instagramu.Ovaj pristup traje onoliko koliko traje "Priča" na istim socijalnim mrežama.

Mi vjerujemo u Fitness koji je napravljen “od Žene za Ženu” koja ima daleko dublji razlog za postojanje nego oni gore navedeni:Bile su žene nesigurne, koje su ponovo našle samopouzdanje;

Bile su žene koje su imale karcinom i koje su se vratile u život po drugi put;

Bile su žene koje su ponovo pronašle svoj osmijeh;

Bile su žene koje su se riješile velikih i malih nelagoda koje su ih sprječavale da žive svoj život punim plućima;

Bile su žene koje su izgubile svoju djecu ili dragu osobu, koje su pronašle snagu da idu naprijed i da se nastave boriti;

Bile su žene usamljene koje su pronašle prijeteljice;

Bile su žene ljute na sve, koje su pronašle mir i pozitivnu energiju.

Za sve ove žene želimo da radimo i u njima nađemo razlog našeg postojanja.

Znamo da nismo savršene, niko nije, ali imaš moju riječ da naš trud prema tebi neće nikad izostati i da ćemo nastaviti raditi na sebi kako bi bile još bolje i spemnije da te pratimo na tvom putu.

Poboljšat ćemo jednu po jednu stvar u našem dragom Klubu, koji je postao tvoje omiljeno mjesto gdje kad uđeš ostavljaš čitav vanjski svijet, probleme, negativne osjećaje, umor i stres, i napokon postaješ najbitnije biće na svijetu. 

Ti si za nas najbitnija i to nemoj nikad zaboraviti.

Posebnu zahvalu želim iskazati Maši Ćosić koja je bila pored mene i zasukala rukave kad je bilo vrijeme sve pokrenuti ispočetka. Kad sam zvala Mašu da se nađemo nakon dugo vremena, opisala joj šta mi je u glavi i šta sve želim da uradim za naš Klub, ona je bez trunke sumnje rekla "Hoću Gio, sa tobom sam!" (dala je otkaz gdje je radila dobar i siguran posao i pratila me) . 

Nikad neću zaboraviti taj trenutak!Hvala ti Svilo!



Hvala Nejri i Amini što su predano radile na sebi; napor i trud koji su uložile da ispune moje visoko očekivanje se isplatilo i vjerujte nikada nisu odustale bez obzira na moje pritiske, a vjerujte - znam biti vrlo naporna i uporna. Zaslužile su moje duboko poštovanje i povjerenje!Hvala mojoj Nejrici i Aminici!

Hvala našoj Berini koja dijeli bezuslovno sa mnom iste principe i predano radi da učini tvoj put prema zdravlju i dobrobiti najboljim mogućim. Kao dugogodišnji trener ugledala sam u njoj nešto što nijedna škola na svijetu ne može da te nauči tjs. želja da pomogne i učini dobro drugima. Hvala Berina, ponosna sam na tebe!

Hvala našoj Amri koja se nedavno priključila ali njen rad, znanje i podrška našoj Berini su znatno doprinjeli napretku u cjelokupnom radu i pozitivno utjecali na treninge svakog ponaosob sa svojom ljubaznošću i slatkim osmijehom. Ona je učinila veliki korak tako što je ostavila svoj grad i porodicu da bi radila u Lifestyle Clubu jer i ona vjeruje da drugačiji Fitness može i postoji i želi biti dio toga. Bravo Amra!

Hvala našoj trenerici Mireli od srca! Rekla si mi od prvog dana da želiš biti dio Lifestyle Cluba jer si ga smatrala oduvijek svojim klubom, svojom "kućom". Hvala ti za svu pozitvnu energiju, jer ne bi mogla riječima opisati koliko znači tvoj osmijeh. Gledajući članice nakon tvojih treninga sve mi bude jasno. 

Hvala, također, i našoj Arni koja se vratila u svoj matični klub gdje je počela svoju sjajnu karijeru kao trenerica i sa istim entuzijazmom i predanosti i dan danas vodi fantastične treninge.

Hvala i Lamiji na trudu koji je uložila i što je dio tima. Ona se, definitvno, uspješno borila da bude najbolja od svih kandidatkinja i dotakao me je, osim njene odgovornosti i profesionalnosti, razlog zbog čega je ona krenula sa vježbanjem i željela da postane trenerica, a to je bila “Ljubav”. 

Također se želim zahvaliti Dijani i Ivani, bez obzira što više nisu dio tima, ali bilo nam je stvarno lijepo sa njima i nadam se da će nam se jednog dana ponovo pridružiti. 

Ne želim zaboraviti reći, posebno hvala Maidi koja je također bila uz mene na početku i u 4 dana vratila Clubu sjaj, kao da se ništa nije desilo. Predala našoj Azemiri i Sabini da nastave održavati i one to čine izvrsno, jer žele da prostorije gdje boravimo svi, budu uvijek čiste i ugodne kao tvoj dom.

Mislim da nisam nikog zaboravila...

Aha, ustvari jesam...

Želim se zahvaliti svima koji su mi rekli da sam luda, da je nemoguće i da neću uspjeti, jer sada znam koliko je bilo nevjerovatno sve što sam učinila sa tobom i sa još 1000 žena koje su bile lude sa mnom u ovoj godini i koje će nastaviti vježbati ne samo u 2020. godini nego čitav život.

Volim vas sve i neka nam ovo bude najbolja godina ikada!

Giovanna Paparella

Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost