×
Novosti
POBOLJŠAJ SEBE, OSJETIT ĆEŠ SE TI BOLJE I SVIJET ĆE BITI BOLJE MJESTO
Lifestyle Club

 Zdravlje je dragocjeno, to je bogatstvo koje se mora čuvati i čija se važnost često ne razumije dok ga imamo, nego tek kad izgubimo onda postajemo svjesne toga, i upravo u ovim osjetljivim trenucima njegova vrijednost se cijeni na adekvatan način i postaje naš prioritet.

Svi prisilno zatvoreni u kući, može izgledati kao presuda ili može predstavljati priliku,možemo reagovati sa "Oh majko, kako ću", ili "Poboljšat ću se i pripremam se polako za " NAKON ".

Cijeli Tim Lifestyle Cluba i naše članice žele da to vide kao priliku, žele da smatraju mogućnošću da se uključe i rade na sebi i da se unaprijede, da se hrabro suoče sa ovom situacijom da ostanu skoncentrisane i fokusirane na fizičku i mentalnu dobrobit kako bi mogle i drugima pomoći.

Ukratko da ne trpimo pasivno ovu situaciju nego aktivno i pozitivno.

Ako je zdravlje iza tebe još uvijek dragocjeno, ako i za tebe postaje još važnije sada nego ikad da budeš zdrava, nemoj se žaliti i rondati i suditi šta država, prijateljica ili šta kaže taj ili taj političar, nego gledaj sebe šta radiš i šta bi mogla uraditi za sebe i svoje najmilije.

Zdravlje je nešto što se može postići zahvaljujući fizičkoj aktivnosti i kretanju, a može se raditi i kod kuće, niko ti ne može zabraniti i to doprinese još brojnijim benefitima.

Budi dio naše FB grupice Žena u Formi i pridruži se najpozitivnijim, hrabrim i pametnim ženama u gradu.

Ugasi dnevnik,socijalne mreže i prati nešto što čini tebi i porodici dobro ili ako si sama dati pravi pozitivno društvo.

Mi smo stvarne žene,želimo da imamo u našoj grupi samo stvarne žene te zato su zabranjeni lažni profili ali ako zbog privatnosti nemaš svoju sliku, na profilu pravo ime i prezime odgovori na pitanje postavljeno i prihvatit ćemo da uđeš.

Bolje da nas je 300 stvarnih nego 300.000 lažnih.

Mi nismo voljne odustati, a ti ?!

Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost