×
Novosti
VRIJEME JE DA DJELUJEŠ
LIFESTYLE CLUB

Vrijeme je za djelovanje!

Ova situacija nas je slomila, psihički i fizički ali u isto vrijeme nam je dala mogućnost da stanemo malo i da pogledamo šta je sve oko nas.

Posmatramo duboko u sebe i kao neuredna soba počnemo da slažemo misli, situacije , odnose i osjećaje.

Međuljudski odnos sa dragim osobama, partner, djeca, roditelji su drugačiji sada, provodimo više vremena sa njima i otkrivamo stvari koje možda nismo ni znale.

Tako je kad stanemo i pogledamo u sebe otkrijemo svašta nešto.

Nakon prvog perioda u kojem vlada nesigurnost i strah sada počinješ tek da se prilagođavaš. 

Izbačena si iz dnevne rutine i voljela bi da uradiš hiljadu stvari i na kraju počneš sve i ne završiš ništa ili obrnuto ništa ti se ne da raditi.

Sve je to ok, počni sa jednom stvari jer sada je vrijeme da se organizuješ i da djeluješ.

Što se mene tiče, već sam počela da primjenjujem ono što sama sebi zadala, planirajući svoje treninge, kurs engleskog kojeg ću započeti ove sedmice, neprestano treniram i svaki dan posvećujem vrijeme meditaciji i disanju.

Sada je na tebi red!

Briga o svom tijelu je po mom mišljenju jedan od prioriteta koji bi trebala imati tokom cijele godine (ne samo kada se približava ljeto) i samo ako razmišljaš tako možeš ostati istrajna i u ovu momentu.

Svako jutro imam svoje rutine kojih se držim od njegovanja tijela do njegovanja uma. Nebitno jel ljeto ili zima, da li ću izlaziti ili ne, da li očekujem nekog ili ne...da li je Korona ili ne. 

Svaki dan je svaki dan.

Odabereš vremenske slotove u kojima odrediš šta ćeš raditi i uradiš to je to. :)

Kreirale smo grupu Žena u Formi upravo da bi ti pružile kontinuitet u treningu ako si već vježbala i da doprinesemo pozitivno kod tebe koja nisi nikad vježbala, da sebi približiš fizičku aktivnost i da učiniš prvi korak.

Mini rutine i Live programi ti donose dobrobit, omogućuju da se osjećaš dobro, omogućuju ti da izgubiš nagomilane kilograme ili da ne dobiješ dodatne u ovom periodu, eliminiraš onu dosadnu bol u leđima koja te proganja,ko zna od kad i još puno toga.

Vrijeme koje bi trebala da počneš posvećivati sebi je SADA.

Ovo je najbolji trenutak u kojem možeš odlučiti da započneš put koji je usmjeren na tvoju dobrobit, tvoje zdravlje i koji te tjera da ostvariš svoje ciljeve, ma kakvi bili.

Osjećati se dobro sa svojim tijelom znači i osjećati se dobro sa svojim umom, jer ćeš pokretom otpustiti hormone koji će ti dati više energije i mentalne pozitivnosti.

Povećavajući svoj imuni sistem maksimalno.

Moj tim i ja spremne smo da te pratimo i učinimo da to postigneš: stanje fizičkog i mentalnog zdravlja, zahvaljujući personalizovanom i ciljanom programu koji se zasniva na tvojim specifičnim potrebama.

Odgovori na pitanja i priključi se u našu grupu Žena u Formina linku ispod :

https://www.facebook.com/groups/zenauformi/?ref=bookmarks

Prati nas i ne odlaži ponovo: Prioritet je zdravlje!

Vidimo se uskoro u grupi.


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost