×
Novosti
ISTINA JE DA NE ZNAŠ KAKO TO UČINITI
LIFESTYLE CLUB

Često razgovaramo o činjenici da svi znaju da je vježbanje dobro, i da bi ti pomoglo da poboljšaš svoju fizičku i mentalnu kondiciju. Pogotovo sada kada kretanje je ograničeno i većinu vremena si kući.

Ali uprkos tome ne radiš ništa.

Znamo da su vrijeme i lijenost samo izgovori. 

Nedavno smo ti pričale za ostavku/puštanje, ali često je istina da se puštaš jer ne znaš šta da radiš, kako da radiš, kome da vjeruješ.

Za bolove u leđima koje imaš već neko vrijeme, na primjer,možda ne znaš da, osim lijekova protiv bolova, pored terapija koje su ti savjetovali (da li si možda isprobala ili ne), jedno od najefikasnijih rješenja može biti samo kretanje. 

Potrebno je samo zakazati konsultacije sa nama kako bi mogle ustanovati šta ustvari bi mogla uraditi po tom pitanju.

Daleko od stereo tipa fitness modela i sportskih manijaka.
 

Isto tako, ako imaš važnih problema zbog kojih ne znaš na koga se osloniti, vjerujem da ti na kraj pamet nije vježbati kući. Da li znaš da može biti rješenje?

Dobro, ako si se fokusirala na ovaj post imamo rješenje za tebe. 

Fitness kao online trening koji danas možeš naći bilo gdje,ne može učiniti sve za sviju, ne radimo sve za sviju, ali specijalizirali smo se za treninge za žene koje povremeno vježbaju ili nikad nisu vježbale, koje imaju za cilj poboljšanje zdravlja i generalne forme.

Ali reći ću vam više, kreirale smo određeni projekat, on se zove ZDRAVA LEĐA i drago nam je što ti mogu reći da ćemo večeras to raditi, kao live čas, u našoj zatvorenoj grupi napravljene od žene za ženu.

ZDRAVA LEĐA

Fokus ovog fantastičnog kursa je držanje, oslobađanje mišićne napetosti i borba protiv bolova u leđima i zglobovima i stresa.

Ako želiš da saznaš više o tome imaš mogućnost da učestvuješ na live času večeras, priključi se iz ovog posta u našu grupu ŽENA U FORMI na linku ispod.

https://www.facebook.com/groups/zenauformi/

Pridruži se prvoj realnoj virtualnoj grupi hrabrih žena. 

Ukoliko zbog privatnosti nemaš sliku na profilu ili ne pojavi se tvoje pravo ime i prezime odgovori nam na upite i prihvatit ćemo te odmah u grupu.

Ima prostora samo za realne žene koje se mogu osjetiti slobodno da podjele svoje mišljenje, upite i osjećaje.

Ne moraš se pustiti, niti čekati dežurnog gurua, možeš se pokušati osloniti na nas, već smo mnogim ženama pomogle da se osjećaju bolje i njih možeš direktno upoznati u našoj grupi.

Mi smo tu uz tebe i stalo nam je do tebe, jel tebi?

Ako je potvrdan odgovor nemoj odlagati dalje. :D


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost