×
Novosti
NISMO SVI ISTI
LIFESTYLE CLUB

Nismo svi isti.


A ono što je dobro za mene, nije dobro za tebe i nije dobro za nekog drugoga.

Ono što volim, ne sviđa ti se, a drugo se meni ne sviđa.

Zar ne?

Pa, zato ne možemo svima ugoditi.Jer ono što je za tebe ispravno, nije ispravno za nekog drugog.

Dopusti mi da objasnim bolje.

Možemo zadovoljiti tvoje potrebe i učiniti da se osjećaš dobro, kao i bilo ko drugi, kretanjem, da, to je naš posao, imamo vještine i educirani smo za to, ali ne možemo svima ponuditi sve.

Zbog toga sam odlučila stvoriti stvarnost u kojoj žene koje započinju, žene koje se ne osjećaju ugodno u fitness-u, žene koje se možda već neko vrijeme nisu pomakle, mogu pronaći pravi put da se osjećaju dobro.

Međutim, možda ovo neće biti dobrodošlica koju neke druge žene cijeni ili traže.

Dakle:

U Klubu 
>> ako tražiš fitnes sa puno sprava,utega i bilo čega drugog, žao mi je, ali vrijeme je dragocjeno za mene i za tebe pa ti kažem da ti ne mogu ponuditi ono što želiš.

Stvarno ne želimo opremiti salu sa puno sprava, jer bi ličilo na mjesto gdje je mnogim ljudima pogotovo ženama, onima koji možda nisu super stručnjaci, dosadno, prepuštene su svojoj sudbini, lutaju sa jedne lokacije na drugu u potrazi za pravim spravama kojih se ne sjećaju kako to upotrijebiti ili moraju čekati satima i satima u redu, a zatim završiti pola sata na kardio opremi.

Preferirale smo organizovati protokole vježbanja poput "Vitka i Zategnuta" ; "Zdrava Leđa" ili "Žena u formi 3.1" kako bi pružile ženama mogućnost da uvijek slijede prilagođen put dobrobiti i zdravlja. Put koji je konstantno praćen od strane naših instruktorica koje će učiniti i pretvarati grupni kurs, u jednostavan, zabavani koji uzrokuje ovisnost pošto gradi stepen što zdravije navike.

Na socijalnim mrežama 
>> ako tražiš vrstu treninga koju možeš samo gledat kako mega ekstra mačkice izvode vježbe i uvijaju se, koje samo one mogu da rade da bi pokazale svoju "ljepšu stranu" žao mi je ne trebaš se priključiti našoj grupi.


Mi pokazujemo jednostavne i sigurne vježbe koje možeš uraditi kući, odvojiti 5-10 min. za sebe na početku sa mini rutinama ili prateći naše live kurseve koje smo ti maloprije spominjale od 30 min.

Što se tiče naših trenerica one nemaju potrebe da ti pokazuju ništa drugo osim svoje inteligencije, znanja i vještine koje ti mogu pomoć da prevaziđeš ovaj period zdravo i opušteno, da kreneš polako korak po korak, ili da održavaš formu.

Ništa drugo.

U Klubu 
>> ako tražite last-minute novosti, odelastičnih trampolina do magičnih fitballsa, stubova, kamionskih guma gdje udaraš čekićem, do letećih tkanina, jako mi je žao, onda nismo za tebe.


Mi smo za jednostavan i učinkovit pokret zbog čega se žene stoljećima osjećaju dobro.

Misliš li da je novost koja čini čuda ili jednostavne vježbe,cjelovite, učinkovite, koje možeš izvoditi na ispravan način i redovno, s vremenom?
Jer ako pitaš sportaša kakva mu je priprema, on će ti reći da nije svaki put drugačije, nego uvijek isto i da su funkcionalne vježbe uvijek iste, to vrijedi i za tvoju dobrobit.

Uklanjamo stres koji uzrokuju teški i hiperkomplicirani časovi i umjesto toga preferiramo jednostavne stvari koje daju dugoročnu dobrobit, uostalom, hodanje je dobro za život, zar ne? Čak i ako to ne učiniš naglavačke.

Na socijalnim mrežama >> ako tražiš trening sa spravama koji imaš samo ti, ili vrstu treninga gdje će ti srce stati ako uspiješ da se ne ukočiš onda nemoj nas pratit.

Koristimo flaše, kesu brašna, stare hulahopke kako bi dale mogućnost ženama koje nas prate da se pokrenu sa malo većim opterečenjem.

Što se tiče treninga, prilagodile smo maksimalno ili dajemo opciju sa kompletnim poštivanjem ukućana i komšiluka.
Ako tražiš plesove, različite, žao mi je, ovdje se ne pleše,ni Zumba ili slično, ne zato što ne prolaze dobro ili nisu zabavne.
Jednostavno zato što online nije mjesto za njih nije to to od kuće i da pratiš Beto Pereza nije to to.

Radije treniramo sada žene da se osjećaju dobro, da jačaju njihove mišiće specifičnim vježbama, da treniraju srce i brinu o njihovom držanju.


"Sektašice" ne trebaju nas pratiiti ako to ne misle da druge pokrete mogu učiniti da se svakako osjećaju zdravo i pune energije, ako je njihovo mjerodavalo za pokret samo ta određena aktivnost. Ala tipa, Zumbe ili fotelje?
Prepuštamo drugim fitnessima, ili plesnim školama, koje mogu ponuditi raznolikost za sve ukuse!

Pa, nadam se da možeš cijeniti moju transparentnost i ozbiljnost, sada ako je ono što moj sustav i moja ideja pokreta smatra da je uskladu s tvojim potrebama, rado ćemo te dočekati, upoznati te i čak ugostiti te mjesec dana dobrobita kad se otvari ponovo klub. 

Stvarno?

Da!

Zašto?

Budući da nas dugo pratiš, čitaš me, razmišljaš o tome, a onda mi je zaista stalo da ti pomognem da napraviš prvi korak kad bude završena ova noćna mora.

U međuvremenu priključi se ako razmišljaš isto kao mi u našoj fb grupu ŽENA U FORMI, na link ispod:





Pretplati se na YOUTUBE kanal da bi počela malo po malo sa našim mini rutinama:





Počini sada a ne u ponedjeljak, sada je pravo vrijeme.


P.S. Ne prihvatamo lažne profile osim ako ne odgovaraju na početna pitanja u grupi.
Želimo da ova grupa bez obzira što je virtualna bude realna.

Mi smo stvarne žene i želimo samo stvarne žene koje žele da rade na sebii da žive najbolje što mogu
.



Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost