×
Novosti
ETO NAS...

Toliko smo dugo čekale ovaj datum dane možemo da vjerujemo da je napokon stigao ovaj momenat.

Pažljivo smo pripremile sve uključući NOVI PLAN AKTIVNOSTI koji važi već od danas 1. juna.


Ukoliko se bude ukazala potreba za pojedinim terminima nemojte se brinuti jer planiramo ga nadopuniti u narednom periodu 

Kao što dobro znate, rezervacija za sve aktivnosti je OBAVEZNA, kako bi se garantovala udaljenost i maksimalnu sigurnost kako za grupne časove tako i za fitnes.
 
Radi bolje organizacija rezervacije primamo isključivo pismenim putem od 9:00h do 16:00h.


Primijetit ćeš sigurno u rasporedu nove časove, predstavitćemo vam ih u sljedećih nekoliko dana, biti će aktivne već od 1. juna i to su nove formule napravljene u skladu sa ovim početnim periodom, prilagođene  tebi i tvojim potrebama kao i uvijek.

Radujemo se što ćemo se ponovo vidjeti uživo.

Izvršili smo sve postupke kako bismo vam pomogli da trenirate sigurno.


Znam da se neko može bojati, ne mislim da se više ne treba bojati, ali moramo se polako vratiti u život i u Fitness i imamo sve protokole za rad da bismo se kretali na najbolji i najsigurniji način.

Molimo vas samo malo pažnje kao što su: 

Dolazak malo prije zakazanog časa, korištenje svlačionica u najkraćem mogućem vremenu, mogle bi naprimjer ukoliko ste u mogućnosti doći u opremi i presvući samo patike prilikom ulaska, držati se  naznačene udaljenosti, nositi  maske u zajedničkim prostorima i dezinficiranje ruku i onoga što dodirnete.

Pravila koja već imate u drugim situacijama, ali barem, ovdje ćete to učiniti kako biste zajedno s nama počeli raditi nešto lijepo i zdravo za vas!


Molimo vas za malo strpljenja u prvom periodu što se tiče rezervacije, odgovorit ćemo svima redom u pravo vrijeme.


Ukoliko si naša članica i nisi dobila aktualni raspored možeš nam napisat putem email, Viber ili na messaanger da ti proslijedimo ponovo sav potreban materijal.


PS: Ukoliko nisi naša clanica a želiš dodatne informacije i pojašnjenja nemoj se ustručavati piši nam putem Viber aplikacije na br. 0603556160


Radujemo se vašem dolasku u klub :)

Poželile smo vas sve!


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost