×
Novosti
AKO ŽELIŠ DA VIDIŠ RAJ TREBAŠ VJEŽBATI



Ako o fitness-u  razmišljaš samo kao  o mjestu ili alatu kako bi se vratila u formi pod estetskim uglom, na pogrešnom si putu.


Kada sam bila u Sarajevu mnogo puta sam išla do Skakavca, staza koja te vodi do jednog od najvećih i najljepših vodopada u BiH, visokog 98 metara,  smješten je u pejzažu izuzetne ljepote, između planina, stepenica, uspona, silazaka ... ukratko, da bi se divila čaroliji  pejsaža, moraš se malo "potruditi" ali s obzirom da se nalazi među najljepšim stazama na svijetu, to se isplati. 


Tokom hodanja upoznala sam nekoliko ljudi, mladih i starih, sportaša i jednostavnih nedjeljnih šetača, u svemu sam primjetila veliku želju za prirodom, ali nisu svi mogli uživati ​​u pogledu i čarima mjesta jer su bili previše zauzeti upravljanjem umora prouzrokovanim putem.


Eto, da su ti ljudi vježbali malkice, sve bi bilo jednostavnije: uživali bi u šetnji, pejzažu i čaroliji mjesta.


Ako želiš započeti, pošalji nam poruku direktno iz ovog posta ili na link ispod.

 

 

Pridruži  nam se u grupi ŽENA U FORMI gdje su realne žene poput tebe i koje su imale iste probleme kao i ti, i problem da krenu. 

 

                                         

 

Pojedine su vježbale i prije, no međutim i njima je bilo teško  da se ponovo reaktiviraju poslije izolacije, ali sada uspjevaju redovno odvajati vremena za sebe u klubu,  mnoge su se nedavno priključile u ovoj grupi i počinju da vježbaju uz PILULE DOBROBITI koje objavimo redovno i čim se osjete spremno one će nam se pridružiti u fitness-u ili bilo gdje da mogu se pokrenuti na pravilan i jednostavan način. 


Šta čekaš ti? 


Klikni na link ispod i odgovori nam na postavljena pitanja ukoliko se služiš lažnim profilom zbog privatnosti.

Mi smo realne žene i želimo samo realne žene u grupi.


Iskoristiti ovu priliku da se brineš o sebi i o svom zdravlju.


Čekamo te.  

  

 

Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost