×
Novosti
GDJE JE NESTAO DOBAR PRIMJER

Trčiš lijevo i desno za svoju djecu, ne želiš da budu previše ispred TV-a ili video igara, polomiš se da bi ih vodila na razne sportove, a ti?

Onda koji im dobar primjer daješ?

Zašto provodiš vikend između fotelje i kućanskih poslova? 

Možda nikad ne odmaraš i razmišljaš stalno o drugima i na kraju ne radiš ništa za sebe, ni malo kretanja?

Dobar primjer je prva stvar, najosnovnija.

Njihovo zdravlje je najvažnije za tebe, ali ako im savjetuješ da se pokrenu, zašto to ne bi i ti učinila?

Ako je dobro za njih, zašto ne bi bilo dobro i za tebe?

Zatim razmisli, jer doći će dan kada će te potaknuti da nešto učiniš, jer možda krvni nalazi nisu savršeni ili je pritisak visok.

Započni s postavljanjem dobrog primjera sada.

Prestani pušiti ako želiš da ne pušiš, više se kreći ako želiš da ne postaneš lijena, jedi bolje ako želiš da izbjegneš belaj, u osnovi to bi bilo dovoljno da ne kupuješ da ne bijela lošu hranu!

Moj dedo je uvijek govorio, draga Giovanna nije bitno šta kažeš nego je bitno šta radiš, ako hoćeš dobro vaspitati svoje dijete budi i ti primjer toga.

I ja se slažem u potpunosti!

Znam da je teško na početku se pokrenuti, ali mi znamo kako to učiniti, možemo ti pomoći jer smo pomogle stotinama žena. Biće dovoljno da uradiš prva dva koraka.

PRVI KORAK: odvoji za sebe 5 minuta vremena koje ćeš posvetiti kretanju.

Prvi poklon koji morašdati sebi  je vrijeme za tebe, razmisli opitanju "Šta bi željela učiniti i organizovati  u toku današnjeg danaili slijedeće sedmice?" Učini to jer neće propasti svijet danas ili taj dan i tog sata gdje nisi tamo gdje bi trebala, ni za koga, izreži tvoj čuveni sat.

Uzmi vrijeme koje zaslužuješ jer sigurne smo da si zaslužila. Jesi li ti?

U našoj grupi ŽENA U FORMI možeš svakodnevno pratiti PILULE DOBROBOBIT, vježbanje u trajanje 5min.,  i čitati članke koji će ti pomoći da se pokreneš i da riješiš razne probleme poput viška kilograma, celulit, bolove u vratu i kičmenom stubu itd. ukratko sve što bi trebala za početak raditi.

Lažne profile napravljene zbog želje da sačuvate svoju privatnost prihvatamo samo ako nam odgovorite na pitanja koja su postavljena prilikom priključenja u grupu. 

Priključi se na linku ispod:




 

DRUGI KORAK: Donesi odluku.

Rezerviši svoj termin i odaberi šta je najbolje za tebe i tvoju dobrobit, mi ti možemo pomoći ali kao i uvijek trebaš ti prva htjeti. 

Klikni na link ispod i rezerviši svoj prvi sastanak sa nama.  


 

Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost