×
Novosti
EVO ZAŠTO BI TREBALA DANAS DA SE POKRENEŠ

U zadnje vrijeme, više od drugih momenata, naglasak je bio na važnosti vježbanja. 

Zašto, iako o tome pričamo uvijek i svuda, na kraju mnogi više vole sjedilački način života?

To vjerojatno ovisi o nedostatku preciznih informacija o vježbanju.

Mnoge  znaju da je to dobro, ali mnoge ga i dalje povezuju s idejom žrtvovanje, napornog zalaganja, truda, i zanemaraju temeljni koncept.

Tjelesna aktivnost je toliko dobra za tijelo da će biti upravo tijelo da od tebe traži da uradiš više, s preciznim signalima.


Nema mnogo izuzetaka: bilo da ideš na brzo hodanje, trčanje, plivanje, tenis, pilates ili bilo koji drugi sport, uvijek ćeš imati koristi.

Dakle, pokušaj zamisliti kako bi ti to moglo poboljšati život, ako su benefiti vježbanja toliki da bi znatno poboljšali tvoj dan, da dovede te da se pitaš "zašto do vraga nisam razmišljala o tome prije?".



Otkriti ćeš da više nema izgovora ako:


  • metabolizam je u haosu i ne možeš slijediti dijetu

  • osjećaš se iscrpljeno bez energije i umorna si

  • tvoj um nije bistar i ulijenilo se od kontraproduktivnih aktivnosti  kao što je previše gledanja televizije, stalno sjedenja.

  • tvoje vrijednosti u analizama su poremećene

  • nastavljaš praviti planove koji završavaju ni u čemu

  • uvijek imaš osjećaj krivice i kajanja zbog svoje prehrane

  • apatična si i ne baš kreativna čak i na poslu



Ono što predlažem je upravo da postaneš suprotno, neka tjelesna aktivnost postane gorivo tvog novog života.


Na ovaj način ćeš držati svoju težinu pod kontrolom, bolje ćeš se osjećati u sebi, imat ćete mentalnu lucidnost kakvu nikada ranije nisi doživjela, osjećat ćeš se pomlađeno, imat ćeš snage da učiniš još mnogo aktivnosti, poboljšavajući međusobne odnose.

Pokušaj  se pokrenuti uz nas, ako nisi nikad i želiš se pokrenuti sad je pravi momenat za tebe, biće ti lakše ukoliko imaš drugaricu koja posjećuje naš klub jer možeš bit naša gošća 21 dan.

... otkrit ćeš kako poboljšati svoj život, ali ne samo da ćemo ti pomoći pronaći pravu aktivnost za tebe, reći ćemo ti kako započeti i kako to raditi prema tvojim potrebama i nelagodama, tako da neće biti previše naporan i intenzivan, ali pogodan za tebe i tvoj životni stil i na tvoju današnju formu, i mi ćemo postepno ići naprijed zajedno.

Jer bavljenje redovno tjelesnom aktivnošću može na prvu smatrati  se skupim, ali ima nezamislive pozitivne učinke osim što je ulaganja koje činiš za sebe i svoje zdravlje.

Uključivanjem vježbanja u tvoju rutinu, može poboljšati tvoj život na svakom području, izvlačeći resurse i energiju za koje si mislila da ih nemaš.

Istraživanja također puno insistiraju na psihološkim učincima treninga.

Pokušaj i uvjeri se sama.


Zbog toga smo razmišljale o metodi naznanstvenoj osnovi kojom se možeš izvući najviše iz konstantne tjelesneaktivnosti, ali koja je i održiva u tvom životu, koja uzima u obzir tvojepotrebe danas.

VITKA I ZATEGNUTA je NAŠA NOVA METODA koja ti omogućuje da ponovo otkriješ prednosti kretanja, možeš uraditi  u samo 30 minuta dva puta sedmično, u klubu s nama, ali i zahvaljujući praktičnom kompletu, laganom i udobnom, čak i kod kuće, na odmoru ili u uredu kroz jednostavne i učinkovite vježbe.

Dođi i isprobaj i nakon 15 dana reci nam kako se osjećaš, jer nama ne trebaš vjerovat na riječ nego mnogim ženama koje nas posjećuju i koje su nam pisale na recenzijama šta misle o nama.

Klikni na link ispod i zakaži svoj prvi sastanak sa nama:




Pridruži  se našoj zatvorenoj grupi ŽENA U FORMI kako bi bila uvijek u toku i da započneš svoj put ka dorobiti: sa PILULAMA DOBROBITI, člancima i savjetima



Pokušaj, možeš i ti, ali ako želiš našu pomoć, mi znamo kako to učiniti,  grupa je ekskluzivno otvorena za žene, realne žene.

Žene koje žele stvarno da postanu dio naše zajednice kako bi jedna drugu bodrile da ugradimo zdrave navike.
Lažne profile napravljene zbog želje da sačuvate svoju privatnost prihvatamo samo ako nam odgovore na pitanja koja su postavljena prilikom priključenja u grupu.

Biti će nam drago sad za sad, da se virtualno upoznamo i družimo, ali od ponedjeljka posjeti nas uživo.

Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost