×
Novosti
IZBORI

 X Ako ti je važno da budeš stalno na traci za trčanje i kad treniraš gledaš najnovije serije ili film na traci, Lifestyle Club nije pravo mjesto za tebe.

 

V Ako želiš da se zagrijavaš, da razgovaraš sa svojom "trkaćom" komšinicom, dobrodošla si.


X Ako želiš sama trenirati jer misliš da znaš, bez pomoći instruktorica, Lifestyle Club nije pravo mjesto za tebe.


V Ako ne želiš biti "broj" i da imaš instruktoricu koja zna kako se zoveš, koja savršeno poznaje tvoje razloge i šta te pokreće, koja pamti da ti mora biti u blizini dok radiš trbušnjake jer zna za tvoj problem sa cervikalom, onda smo pravo mjesto za tebe.


X Ako su te navikli da ti daju program vježbanja, kopiran od nekog drugog i napravili fotokopiju za sviju, ako su ti rekli prvog dana kad si stigla u teretanu, "počni se zagrijavati na tepihu", ako si se za promjenu programa morala nadati dobroti instruktora i misliš da je to normalno, Lifestyle Club nije pravo mjesto za tebe.


V Ako si sretna zbog toga, da instruktorica ti napravi program vježbanja, razgovara sa tobom, razumije tvoje motivacije i tvoje potrebe, ako imaš sastanak s instruktoricom za promjenu programa i ona može posvetiti ekskluzivno vrijeme samo za tebe, ako si zadovoljna s ovim, Lifestyle Club je pravo mjesto za tebe.


ODABERI !!


Lifestyle Club je mjesto gdje odvajaš vrijeme za sebe i svoje zdravlje, gdje dođeš trenirati i pokrenuti se, gdje dolaziš da bi se osjećala bolje, u boljoj formi, zdravija i pronalaziš žene koje znaju kako ti pomoći.


Lifestyle Club je mjesto na kojem vjerujemo da se putem Pokreta možemo poboljšati i napredovati kvalitetu svog života.


Lifestyle Club je mjesto na kojem postoje žene koje rade za žene.


To se nikada nije promijenilo i neće se nikad promjeniti.


Bile smo zajedno za vrijeme izolacije i sad uživo.


Uvjeri se sama da li je Lifestyle Club pravo mjesto za tebe.



Znamo da ti nije lahko odabrati pravo mjesto za sebe, da su te razočarali i prevarili, čak nisu ti dali da nodoknadiš svoju članarinu za vrijeme izolacije za koju nisi ti kriva i uslovljavali te odmah da kreneš i ne uzimaju u obzir tvoje strahove, tvoje vrijeme i tvoje trenutno znanje.


Potpuno te razumijemo ako se bojiš ponovo da daješ svoje povjerenje, vrijeme i novac jer nekad loše iskustvo te može spriječiti da nastaviš dalje, da probaš ponovo ali ipak strah da ćeš opet biti tretirana na sličan način, da ti sve obećaju ali na kraju ništa od toga se ne desi.


Nemoj dozvoliti da prošlost koči tvoju budućnost i ovaj put odluči savjesno. 



Dobar način da nas bolje upoznaš i da pristupiš lagano ponovo je uraditi korak po korak, da nam se pridružiš u grupi ŽENA U FORMI.

 


                                 



Grupa je napravljena za realne i normalne žene poput tebe, te zato ako se služiš lažnim profilom možeš pristupiti jedino odgovarajući na ulazna pitanja. 


Ako si "Fitness manijak" ova grupa nije za tebe.


Ne nalaziš teške i nezamislive treninge ili savjete koji na bilo koji način mogu ti uzrokovati dodatni stres i nelagode nego ćeš naći svaki dan PILULE DOBROBITI, mini rutine sa pokretima koje možeš odmah uraditi 5 minuta dnevno i koje će ti pomoći da ugradiš zdravu naviku, savjete i članke namjenjene da se osjećaš dobro. 


Pošalji nam poruku direktno na messanger ili na link ispod, dogovorimo se za tvoj prvi razgovor, dogovorimo se šta je najbolje za tebe i tvoje nelagode i razgovaramo o tebi i šta te muči u ovom periodu i koje su tvoje dvoumice! 


http://www.lifestyleclub.ba/


Ne čekaj dalje da živiš život najbolje što možeš na siguran i zdrav način! 


Čekamo te  



 

 

Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost