×
Novosti
OTKRIJ STVARNU PILULU DA SE ODRŽIŠ MLADOM I U FORMI

Legenda kaže da je neko zaista stvorio čarobnu pilulu kako bi držao višak kilograma daleko i ostao mlad dugo...

Ali postoji li to stvarno?

 
U stvarnosti svi znamo da su legende bajke s moralom i temeljem istine, ali čarobna pilula NE POSTOJI... ili da?

Iako nas reklame svakodnevno bombarduju čudesnim tabletama koje smanjuju glad, uklanjaju višak tekućine i garantiraju ti savršen oblik tijela... ima zamka, ali ona se ne vidi.

Nije jasno zašto ti ne kažu da sve te izmišljotine moraju biti povezane sa zdravim načinom života i redovnom tjelesnom aktivnošću.

Ali šta to znači?

Istina je da MORAŠ SE POKRENUTI!


Ovo je prava čarobna pilula.

Ali nemoj se bojati... nismo razgovarali o destruktivnim 3-satnim vježbama.


Potrebno je vrlo malo.



Da bi ti pomogle da započneš i pokušaš otkriti prednosti pokreta, stvorile smo jednostavnu metodu treninga, VITKA I ZATEGNUTA, koji traje sat vremena ali možeš također u samo 30-minuta osjetiti već benefiteovog kursa koji smo kreirale za žene poput tebe.
VITKA I ZATEGNUTA će ti pomoći da se vratiš u formu za samo dva puta sedmično, poboljšati zdravlje, naći dobro raspoloženje i učiniti da budeš puna energije.

Ne vjeruješ?

I ne trebaš nam vjerovati na riječi nego dođi i uvjeri se sama, pročitaj recenzije koje se nalaze na našem FB page-u i ukoliko imaš drugaricu koja nas već posjećuje možeš da budeš njena gošća 21 DAN da sama osjetiš da li ti prija pokrenuti se sa nama, i jesmo li mi pravo mjesto za tebe.

Kako to učiniti?

Kontaktiraj nas na link ispod i dogovori tvoj prvi sastanak za početak da se upoznamo i da podjeliš sa nama koje su tvoje želje, nelagode i dvoumice i naći ćemo zajedno najbolje rješenje.



Ne propustite ovu nevjerovatnu priliku.



 



Aha.. a da ne zaboravimo na pilulu?


U našoj grupi ŽENA U FORMI možeš svakodnevno pratiti PILULE DOBROBOBITI, vježbanje u trajanje 5min., i čitati članke koji će ti pomoći da se pokreneš i da riješiš razne probleme poput viška kilograma, celulit, bolove u vratu i kičmenom stubu itd. ukratko svešto bi trebala za početak raditi.

Lažne profile napravljene zbog želje da sačuvate svoju privatnost prihvatamo samo ako nam odgovorite na pitanja koja su postavljena prilikom priključenja u grupu. 


Priključi se na linku ispod:

                                                          

Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost