×
Novosti
KRENI BAŠ NA ODMOR

 Eto ga.


Vrijeme je da odeš na godišnji odmor. 


I svi se slažemo: godišnji odmor je upravo za odmor, zabavu i da skreneš pažnju od standardnih problema i posla.


Ali ovi dani su ujedno i idealno vrijeme za uspostavljanje i započinjanje osobnog puta poboljšanja. Nedostatak vremena uvijek se smatra glavnom preprekom poboljšanja navike. 


Na odmoru nemaš izgovora: ako želiš, možeš promijeniti svoje dane na bolje i iskoristiti ovo razdoblje za stvaranje boljih rutina za samoupravljanje.


Ipak, većina ne uspijeva i u ovoj namjeri.


Neke žene pokušavaju ali odustaju na prvim poteškoćama. Druge čak ni ne razmišljaju o tome i čine da odmor za njih postane pojačalo za sve probleme koje imaju tokom cijele godine.


Žive u velikom gradu punom prometa i odlučuju se voziti automobilom i tako ljeti ostaju satima u ljetnom prometu. Umorne su i pod stresom, ali odlučuju se na dug i naporan put. Ili im je dosadno tokom cijele godine sa svojim uobičajenim prijateljicima, ali na odmoru se još jednom susreću s njima.


Stoga je ključno razumjeti koju vrstu odmora trebaš kako bi se nadala da će to dovesti do nekih pozitivnih rezultata. Ali to nije dovoljno. 


Potrebno je identificirati neke izbore, neke ključne odluke koje omogućuju da se praznik transformira u put ličnog rasta.


Sutra ću ti dati nekoliko savjeta kako započeti mijenjati svoj život na godišnjem odmoru.


Koncept odmora je opuštanje i uživanje, ove osjećaje možeš pronaći ne samo u nekim dalekim zemljama nego i tu gdje se sada nalaziš.


Čitanje knjige, hodanje 10 minuta u prirodi, druženje sa drugaricom i što da ne i u Fitness-u.


Mnoge žene baš u ovom period odlučuju da odvajaju vrijeme za sebe i da se posvete njihovoj dobrobiti, obzirom da mnoge zbog trenutne situacije na svijetu neće ići na odmor i planiraju ostati u gradu svjesno su odlučile da krenu odmah i da ne odlažu više.


Kada se ulazi u Fitness iza gate-va/prolaza se ostavljaju svi problemi, ljutnje, stres nezadovoljstvo i uđe se u svijet gdje si ti bitna, uradiš stvari koje voliš da radiš i koje ti daju novu energiju.


Danas je petak i idealan je dan da prekidaš svoju radnu sedmicu i da uđeš u modus vikenda. 


Klikni na link ispod i zakaži svoj prvi korak prema dobrobiti i zdravlju.


http://lifestyleclub.ba/kontakt 

 

Da bi ti mogle pomoći da se pokreneš u ovom posebnom periodu, priključi se u grupi ŽENA U FORMI.


Jučer, kao i prethodnih dana predložile smo TRI jednostavne vježbe za početak koje možeš svakodnevno raditi kod kuće, samo u 5 minuta, počni ovako, a zatim pređi na sljedeći korak: 30 minuta aktivnosti dva puta sedmično. 


Priključi se u našu grupu direktno odavde i kreni sa prvom fazom.


Misliš li da to možeš učiniti?


 


                 

 

 

 


 
Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost