×
Novosti
1+5 SAVJETA DA BI VJEŽBALA I KADA NEMAŠ NIKAD VREMENA DA TO URADIŠ

 "Voljela bih vježbati, ali nemam vremena; Moram raditi; ko će mi čuvat djecu? Počinjem u septembru. "

Koliko si puta mislila ili rekla jedno od ovih rečenica?

Vrlo moguće bezbroj.


Mnogi su razlozi zbog čega ne vježbamo:


- Posao prekovremeni;

- Djeca koja imaju nogomet i ples;

- Neočekivani događaj, vazda nešto iskrsne;

- Račune koje se trebaju platiti;

- Mnogo brojnih i raznih faktora;


S druge strane, ima toliko žena koji živi užurbanim tempom života, uvijek rade, dvoje djece, nanu i njenu psa, koji svakako pronalaze vrijeme da rade fizičku aktivnost.


Ali kako uspijevaju?!


One sigurno ne treniraju svaki dan, ali čak i sat vremena sedmično znači pokazivati ​​malo volje prema promjenama, za tvoje dobrobit.


Svjetska zdravstvena organizacija navodi da su dva i pol sata sedmično tjelesne aktivnosti dovoljne za poboljšanje zdravstvenog stanja i održavanje tokom vremena.


Razmisli o tome: imamo 168 sati sedmično... sigurna da ne možeš pronaći dva i pol sata za tebe?


Misliš li da ih ima previše?


Ok, možda si upravu, onda evo prvog koraka, prije nego što ti kažemo 5 praktičnih savjeta za kretanje, ako nikad nemaš vremena.


Psiholozi, stručnjaci za navike, savjetuju uvijek da podjeliš novi cilj u male akcije.


Želiš li probati?


Prepolovit ćemo i ukloniti još jedan komad, ako smo ti rekle hoćemo li početi s pola sata dva puta sedmično?


Kako?


Zahvaljujući VITKA I ZATEGNUTA naša potpuno nova metoda treninga s elastičnim trakama, male rekvizite, jednostavna i intuitivna, u trajanju od sat vremena ali na koji možeš učestovati 30 minuta i osjetiti sve benefite kao da si radila puni sat vremena, koja zahvaljujući potpuno novu metodu omogućuje ti da treniraš u teretani sigurno ili uskoro udobno kod kuće, na odmoru, ukratko, bilo gdje!


Poslije će ti biti lakše ubaciti nešto za vikend, kao što je treći čas koju možeš udobno obaviti od kuće i šetnje kako bi došla do onoga što WHO preporučuje, ali postepeno i nadasve na održiv način, koji ti daje vremena i načina da se prilagodi na tvoj život, tvoje potrebe i obaveze.


Ne vjeruješ?


Koji je bolji način da ga sama isprobaš?


Kako?


Imaš sreće jer želimo pomoći što većem broju žene da započnu zdraviji i aktivniji život, priključi se u našu zatvorenu grupu ŽENA U FORMI, radeći naše PILULE DOBROBITA, 5 min dnevno da stvoriš rutinu, čitajući naše članke i sugestije za zdrav stil života.


Priključi se na link ispod:




Ovo je dobar način da se počinjemo upoznat i nakon toga možeš nam pisati na link ispod i zakazati prvi razgovor sa nama gdje ćemo se upoznat i pričati o tebi i o tvojim željama, potreba i preprekama kako bi mogle naći najbolje rješenje za tebe.


Poznaješ li već nekog koji posjećuje naš klub?


Ekstra, kontaktiraj je jer tvoja drugarica ima specijalan poklon za tebe. Možeš bit naša gošća 21 dan potpuno besplatno da isprobaš da li smo mi pravi klub za tebe i da li ćeš moći uz našu pomoć stvoriti zdravu naviku za sebe i svoj život.


Piši nam na link ispod i uradi prvi korak u pravcu tvog dobrobita.





A za ostalih 5 savjeta? 


Razgovarajmo o tome sutra!

 
Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost