×
Novosti
OPREZ NA BOJKOT

Da li ti se ikad desilo da taman kad nešto kreneš dobro da radiš za sebe, osobe oko tebe na neki način se promjene?


Da nisi sigurna toliko da te vole bi čak mogla pomisliti da je njima krivo što si ti krenula da sebi udovoljavaš. Pomislila bi čak da te bojkotuju.


Ok, oni nesvjesno (ili svjesno) žele da te bojkotuju ali ti ne daj na sebe. 

Kada budeš odlučila da se pokreneš i da sebi posvetiš zasluženo vrijeme ka ostvarenju svog cilja (pa kakav god on bio!!) probaj se okružiti ljudima koji te podržavaju i koji iskreno žele da uspiješ u svom cilju. 

 

Svi ostali su OUT. 


Nećeš vjerovati koliko ima ljudi koji to ne žele. 


Znamo da je neprijatno ovo reći naglas ali govorimo iz primjera mnogih žena. 


Pokušaju te uvjeriti da tebi „to i to“ ne treba, da si super kakva jesi (da se razumijemo super si – ali ako nešto odlučiš na drugima je da to poštuju ili se maknu) ili te jednostavno bombardiraju nepotrebno/glupim retoričkim pitanjima u stilu „šta ti je?“, „zašto ti to treba?“ i „ od koga si to vidjela?“. 


Pa onda imaš osobe koje otvoreno bojkotuju tvoj način ishrane na koji si se jedva navikla i nude ti čokoladice, bombonjere, grickalice i razno razne stvari koje su se prije malte ne sakrivale od tebe da bi one same jele... 


Okolina teško prihvata promjene i sama činjenica da si ti nešto preuzela da unaprijediš sebe stvara u drugima malo grižnju savjesti, zavidnost itd. 


Zato okruži se ljudima koji pozitivno utiču na tebe jer, imati nekoga ko te „podigne“ kada si slaba i na rubu odustajanja – često znači razliku između konačnog uspjeha ili neuspjeha! 


A ako se ipak nalaziš u situaciji da sve moraš proći sama, onda barem sebi učini jednu veliku uslugu i – eliminiraj „negativce“ oko sebe. 


Oni su „ubojice vjere u uspjeh“ i uteg na nogama koji ti nikako ne treba. 


Za početak zadrži za sebe svoje planove!


Budi najbolja verzija sebe. 


Ukoliko nisi još počela i ne znaš odakle početi klikni na link ispod i pridruži se našoj grupi ŽENA U FORMI jer od danas kreće projekat "POKRENIMO SE ZAJEDNO".




Sve članice naše grupice biti će nagrađene. 


Priključenje ovoj grupi dala si nam do znanje da želiš raditi na sebi i na svojim nelagodama, znamo da nije lahko sama, pogotovo ako si više puta pokušala i odustala.


Samo činjenica da si u ovoj grupi će ti dati mogućnost da budeš naša gošća za 21 dan.


Za više informacija o tome zakaži neobavezan razgovor sa nama i prilikom dolaska biće nam drago da se upoznamo i da podjelimo sa tobom sve korisne informacije vezane za ovaj projekat i dati ti tvoj FREE PASS za bolji i kvalitetniji život.





Mnogo žene su probale i uspjele, možeš i ti. Probaj jer smo mi podrška koju si oduvijek tražila. 


Čekamo te!

Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost