×
Novosti
OVISI O TEBI SAMO DA LI ĆEŠ DOBITI ONO ŠTO STVARNO ŽELIŠ

Netačna vizija na stvarnost što se tiče fitness-a tjs. da su mjesta samo za manijake fitnesa i fit manekenke koje vole samo pozirat i uvijati se za slikanje polu gole je učinilo da mnoge normalne žene udalje od toga. 


Naravno da nemamo ništa protiv slikanja ali jedno je slikat se da pokažeš ponosno šta radiš i šta te čini sretnom a drugo je ono gore navedeno jer je izlaganje samo svog tijela koje ničemu ne služi osim za divljenje same sebe i tvojih pratilaca.


Naprotiv gledajući ovu sjajnu grupicu od žena na slici shvatiš da bi uvijek trebala se kretati kako bi ostala zdrava!


Sjećam se trenutka zaključavanja, izolacija, kada su se mnoge od naših ženica koje su bile navikle na pokret morale se na silu zaustaviti, bol se vratila i dobro raspoloženje je propalo.


Razmišljam o tome kako su one prve žene koje su započele iznova, sigurne na sigurnošću mjesta,  u klubu gdje su jedva dočekale da se vrate, da ponovo dožive društvenost na drugačiji način, ali prije svega da nastave s kretanjem tog tijela koje je za samo dva mjeseca pritvora već bilo spremno da stvara probleme.


Ovo je pravo vrijeme da se odlučiš za zdrav život u bilo koje doba, časove koje nudimo prikladni su za bilo koji početni nivo, organizovale smo također aktivnosti na otvorenom i sada samo zakaži sastanak sa nama izajedno ćemo osmisliti tvoj najbolji put treninga.


Napravi prvi korak.


Da bi ti mogle još bolje pomoći u tome pokrenule smo projekat "POČNIMO ZAJEDNO" gdje dajemo priliku svim članicama grupe ŽENA U FORMI na linku ispod da budu naše gošće 21 dan. Možeš i ti se priključiti na linku ispod i pretvoriti misli u djelovanje.




Ako ti je dosta kukanja i želiš konkretno da se suočiš sa situacijom u kojoj živiš i nelagodama koje iz dana u dana se povećavaju onda smo sigurne da je ovo prava prilika za tebe.


Kontaktiraj nas na link ispod da bi dobila sve potrebne informacije i da otkriješ koje je najbolje rješenje za tebe i tvoje nelagode.



Čekamo te!

Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost