×
Novosti
TRI MINUTA DNEVNO

Zadnjih dana smo se malo odmorile i nakon 2-3 dana pauze možemo ponovo krenuti malo po malo.


Obećale smo ti da ćemo ti pomoći da započneš sa malo kretanja, za tvoje zdravlje, za tvoje blagostanje i da bi to učinile ostajući pokraj tebi korak po korak, pokazujući ti pravu strategiju kako konačno uspjeti održati ona obećanja koja si previše puta davala sebi u prošlosti, a da nisi dobila nikakav rezultat kojem si se nadala. 


Rekle smo ti da ću ti dati jednostavnu, učinkovitu i nadasve održivu strategiju za tvoj život.


Jer ako bi započela, ako dugo nisi bila aktivna, ne bismo da napraviš glupost na samom početaku tjs. na primjer, od netrčanja kreneš odmah na trčanje, riskirala bi da sama sebi uzrokuješ samo štetu, oštetila bi zglobove i pogoršala te male svakodnevne tegobe.


Dakle, čak i ako planiraš započeti plesni kurs zajedno sa svojom prijateljicom, ples  je sigurnodobra stvar, zabavan, ali neće uticati toliko ako patiš od bolova u leđima ili popraviti fizičku formu, a prije svega imat ćeš možda poteškoće uskladiti svoje obaveze s terminama kurseva.


Mogle bismo nastaviti i dalje, jer naš posao je pomoći ženama poput tebe da se vratiš živa i aktivna.


Ali sada dosta priče vrijeme je da počneš djelovati, danas je PONEDJELJAK i mora da bude dan kada napraviš promjenu u svom životu.


Priključi se u grupu ŽENA U FORMI na linku ispod i pobrini se da imaš tri minute samo za sebe.




Pripremile smo za tebe PILULE DO
BROBITI.

Ako smatraš da možeš ponoviti vježbice dva ili tri puta uzastopno do 6-9 minuta ili nekoliko puta tokom dana ili jedanput, po želji, zajedno sa strategijama koje sam ti dala u posljednjih nekoliko dana, to će biti najbolji način da počneš da pokreneš tvoju novu zdravu naviku kretanja.


Vidimo se u grupi i sutra još 3 minute, uvijek u 18h!


Za sve članice naše tajne grupe imamo jedinstven poklon.




FREE PASS u okviru našeg projekta "POKRENIMO SE ZAJEDNO", koji će trajati do 15 Augusta, biti ćeš naša gošća 21 dan kako bi mogla probati na svojoj koži benefite kretanja i vidjeti da li je Lifestyle Club pravo mjesto za tebe.


Pošalji nam poruku direktno na ovaj post, ili email na link ispod, rezerviši svoj termin i dat ćemo ti sve informacije koje su ti potrebne.






Rezervisali smo određena mjesta za žene poput tebe, tebe koja nisi naša članica, ali dugo razmišljaš o tome, i još nisi imala priliku da učiniš prvi korak, evo ono što si dugo čekala. 



Bez straha učini tvoj prvi korak da bi živjela na najbolji način i da bi bila sretnija!



Pokreni se zajedno sa nama, čekamo te!      

Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost