×
Novosti
POKRENIMO SE ZAJEDNO, MJESEC PREPOROĐENJA... BESPLATNO ZA TEBE!

Pojedine situacije, poput ove, ne mogu se promjeniti, makar tako izgleda sad za sada. A šta bi trebala uraditi?


Prilagoditi se i učiniti sve stvari koje ti čine dobro.

Svi pričaju o ponovnom rođenju, o ponovnom pokretanju i tako je ovaj trenutak, više nego ikad, više nego svi septembri, od svih januara, najvažniji novi početak od svih u novom modusu.


Jer u ovom periodu si usporila, puno si razmišljala, bila si u kontaktu sa sobom i želiš se roditi u boljoj verziji sebe, zar ne?!


I kako možeš ponovo početi razmišljati o sebi, davati sebi vremena za sebe, brinuti se o sebi i učiniti nešto za tebe?


Kad misliš da se ponovno rodiš, trebala bi pomisliti učiniti nešto više od jučer, poboljšati nešto u svom životu, promijeniti se, zar ne?


Evo zašto najvažnije što danas možeš učiniti za sebe je prvi korak prema tvojoj dobrobiti, počevši tako što ćeš posvetiti vrijeme, krećući se, čak i pomalo, na jednostavan i stalan način, za tvoje zdravlje, za tvoju budućnost.


Ali isto tako znamo da se bojiš, da je danas teško, da je lakše započeti opet kao prije i ponovo odgoditi svoj stvarni preokret, kao što si to puno puta učinila u prošlosti.


Zbog toga smo danas ovdje jer ti zaista želimo pomoći u ovome.


To su bili teški mjeseci, ali možemo izaći zajedno.


Zbog toga smo mislile da ti damo vrlo poseban poklon!


POKRENIMO SE ZAJEDNO, 21 dan BESPLATNO period za isprobavanje, 21 dan za pronalaženje pravog rješenja za tebe, 21 dan prepun aktivnosti i prijedloga za tebe, koji će ti pomoći da napraviš taj korak.


Sada stvarno više nemaš izgovora, ovdje smo i nudimo ti priliku da ovaj put to zaista i učiniš.



Zašto 21 dan?



Zato što je dokazano da sve što se radi redovno u 21 dan to se pretvori u naviku, a mi želimo da tvoja zdrava navika bude kretanje, odvajanje vremena za sebe za tvoju sreću.



Šta čekaš?



Ostvari pravo na svoj FREE PASS, 21 dan BESPLATNO da budeš naša gošća tako što ćeš se priključiti našoj grupi ŽENA U FORMI. Grupa je otvorena samo za žene, realne žene poput tebe koje žele da koriste priliku da koriste mjesec August kao mjesec novog početka.


Klikni na link ispod i priključi se odmah jer FREE PASS možeš aktivirat do 15 augusta. 




Piši nam poruku na messanger ili na link ispod i zakaži sastanak, aktiviraj svoj besplatni prolaz do 15. augusta, iskoristi zaista ovu priliku i budi naša gošća u projektu POKRENIMO SE ZAJEDNO.



Čekamo te!

Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost