×
Novosti
1 POKLON ZA TEBE DA PROMJENIŠ STVARI KOJE NE IDU

Koliko vas bi htjelo nešto promijeniti?


Koja od vas bi željela promijeniti svoj fizički izgled? Izgubiti nekoliko kilograma ili, promijeniti posao, šefa, promijeniti partnere? 


Ukratko, sigurno postoji nešto što bi svako od nas želio promijeniti.


Šta tačno činiš da promijeniš ono što ti se ne sviđa?


Najčešća strategija je ŽALITI SE!!


Ali... možeš se žaliti na prošle stvari, budućnost, krizu, možeš se žaliti ispravno ili ne ispravno, ali žaliti se nije strategija i neće promijeniti stvari ili pomaknuti tvoju situaciju za milimetar.


Druga najčešća strategija je misliti da želiš sve brzo promijeniti.


Ali ne ide tako uopšte.


Najbolje rješenje je svakoga dana napraviti male promjene.


Ako želiš izgubiti nekoliko kilograma, možda bi mogla razmišljati o tome da počneš svakoga dana malo hodati ili posvetiti nekoliko minuta nekoj fizičkoj aktivnosti, a zatim početi smanjivati ​​porcije za stolom, ograničiti šećer i nastaviti eliminirati lošu hranu i gazirana pića, trenirati s trenericom koja te vodi na pravi način ka rješavanju tvoje nelagode.


Ukratko, unesi male promjene, malo po malo samo na taj način možeš pokrenuti zdrave navike bez uznemiravanje sebe i svog života.


ODGOVORI NA OVO PITANJE:


"Koja je najmanja i najjednostavnija stvar koju možeš učiniti odmah, a koja će ti omogućiti da učiniš taj prvi korak da svoj život usmjeriš u željenom smjeru?"


Možemo ti pomoći da započnes zdrav i aktivan život malim koracima, kao što je naša "VITKA I ZATEGNUTA" program, jednostavan i zabavan, na kojem je dovoljno da učestvuješ 30-minuta da bi osjetila odmah benefite kao da si radila sat vremena. Najljepša stvar je da kurs je prilagodljivog intenziteta a trenerica prati te od početka do kraja, ispravlja pogrešne pokrete i motiviše te da uradiš bolje i više ako smatra da je vrijeme za to.


Ovaj sistem treninga koji možeš raditi u našem klubu je zamišljen od strane naših trenerica Prof. Amre i MA sporta Berine koje su specijalizovane za ženski trening i pomogle su do sada stotinama žena poput tebe.


Svaki dan objavimo mini rutine u našoj grupi ŽENA U FORMI, priključi se na link ispod, PILULE DOBROBITI koje su mini rutine/treninge u trajanju od 5 minuta, koje možeš uraditi u fitnessu, kod kuće, u uredu na odmoru, uvijek na raspolaganju i koje će ti pomoći da uradiš taj poznat PRVI KORAK.


Želiš li ga uraditi zajedno sa nama?


Želiš li isprobati?


Imamo poklon za tebe.


Lifestyle Club u okvir projekta  "POKRENIMO SE ZAJEDNO" daje ti mogućnost 21 dana da budeš naša gošća, da bi zajedno isprobale BESPLATNO tvoj novi početak.


Zahtjeva da nam se pridružite je već mnogo, te zato ne propusti i ti ovu priliku koju ćeš moći aktivirat do 15 augusta.


Pravo da budu naše gošće imaju sve žene koje su uradile već prvi korak i priključile se u grupu ŽENA U FORMI.


Kontaktiraj nas porukom na viber broj 060 3556160 ili napiši na link ispod kako bi zakazala prvi razgovor na kojem ćemo se upoznati, naći najbolje rješenje za tebe i da započneš novi život u pokretu, jer pokret je život!


Živi najbolje što možeš!

Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost