×
Novosti
BOJITE SE?
"Bojala sam se vratiti u klub.. Uspjele ste sve organizovati tako dobro da je prirodno slijediti upute i uživati u časovima, možda čak i više nego prije jer svako ima svoje mjesto, jedna drugu poštuju, organizujem svoje vrijeme puno bolje..."

Ovo su riječi od Fatime jedna od naših članica koja se vratila prije 10 tak dana. 

Prije svega, hvala ti jer i mi želimo biti iskrene sa tobom kao i svim članicama koje su nam na novo pokazale povjerenje i podržavaju nas, i između nas rečeno nije bilo lahko, preoblikovati se, reorganizirati, prilagoditi se svemu ovome i jako dobro razumijemo što je Fatima mislila tako na početku, kao vjerovatno mnoge od vas.

Nije se toliko bojala od zaraze, već se bojala da neće biti u stanju uskladiti zadovoljstvo tjelesne aktivnosti s dispozicijama Covid-19.

Znaš, rezervacije, maska, peškiri, presvlačenje i sl.
Pa mislim da nismo u krivu ako kažemo da je to svačija misao, ne samo za teretanu, već za sve.

Sigurno si i ti rekla: "ah, ali ovako ići na godišnji odmor", "ah, ali izaći na kafu na taj način", "ah, ali ako mognem, neću se vratiti na posao, vratiti se ovako bolje od kuće" ... zar ne?
Znamo znamo, razumijemo te stvarno, ali u jednom trenutku moraš pokušati.

To je bila razlika između Fatime i mnogih drugih, ona je pokušala, stavila je pored sve dobrobiti i svoje zdravlje, željela nam je vjerovati, na mnoge riječi koje smo rekle da vas uvjerimo posljednjih sedmica i pokušala je i sad joj je drago što je uspjela!

Baš kao što smo rado izlazile na kafu ili na izlete do jezera ili na planinu.

Nije kao prije, nešto se promijenilo, istina je, ali nije tako loše.


Ne može noć trajati zauvijek niti kiša padati zauvijek... ali razmišljaj na drugačiji način.


Imamo više prostora, svugdje je manje gužve, moraš rezervisati pa si sigurna da imaš mjesto, više ne čekaš toliko, čak ni kod frizera ili kozmetičara, nije tako loše.

Ali ispravno je da to ti kažeš, ali jedini način da to kažeš je da ti sebe testiraš, jeste pokušati.

Pokušaj svladati predrasude i vjerovanja i strahove diktirane trenutkom i stanjem koje proživljavamo i testiraj se sama.

Tada ćeš, poput Fatime, i nas obavijestiti šta misliš o tome.

Ne skrivajte se iza ovih ili bilo kojih drugih izgovora i pokušaj prevladati ovu situaciju, korak po korak.

Da prihvatiš jednostavno da je situacija takva da živiš sa tim, kao kada pada kiša onda uzmeš kišobran.

Mi smo tu da ti pomognemo da se vratiš u normalu, da se vratimo u klub, ali čak i ako se još uvijek ne osjećaš spremna ili imas poteškoće, možemo te pratiti također kod kuće na različiti način.

Jedan način jeste da pratiš našu grupu ŽENA U FORMI gdje svakodnevno objavljujemo PILULE DOBROBITI, članke i savjete da ti pomognemo da se pokreneš i da se ne opustiš, čak možeš raditi ONLINE TRENING jedan na jedan gdje trenerica obzirom na tvoje potrebe će ti pomoći da baš sada ukloniš nelagode koje te odavno muče i koje nisi uspjela sama da riješiš.

Drugi način je da nam pošalješ poruku na 

- messanger ili 

- na viber br. 060 3556 160 i zakažeš svoj prvi razgovor sa nama gdje ćemo se upoznati, pričati o tebi i tvojim nelagodama i stvoriti zajedno najbolji put kretanja za tebe i za tvoje potrebe!


Odluka je uvijek tvoja.


Nama je stalo do tebe, jel tebi stalo do sebe?



Čekamo te ! 

Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost