×
Novosti
TEŠKO JE VRATITI SE

Ćao, kako si? Vratila si se s odmora, mi praktički nikad nismo stale, a ti?


Ako si nastavila raditi aktivnosti u fitness-u ili na odmoru slijedeći naše savjete i treninge, nećeš imati problema započeti ispočetka, ako si umjesto toga prestala, nema problema, dobro si to učinila, razumljivo je, ali neizbježno je, ali moguće da ćeš se suočiti sa nekim poteškoćama kad se pokreneš ponovo.


Uvijek su krive te proklete navike, gubljenje rutine za fitnes i kretanje se dešava u tren oka.


Na isti način u tren oka možeš da ga vratiš, ali nemoj ga odgađati.


Kako to učiniti? 


Obaveži se s nama koji ćemo ti pomoći da preurediš put kretanja, da planiraš novu sezonu, to će ti prije svega pomoći da se obavežeš sama sa sobom.


Ušle smo u septembar, planiraj povratak sada kako ne bi riskirala da izgubiš i dalje vrijeme, mi smo tu da ti pomognemo!


Započni na FB grupi ŽENA U FORMI sa našim PILULAMA DOBROBITI, 5 min. fizička aktivnost koja ti život može promjeniti, čitajući članke i savjete koje redovno objavljujemo.




Nakon toga imaš dvije opcije:

 

1. Da zakažeš na linku ispod ili da nam pišeš na messanger kako bi zakazala svoj prvi razgovor u klubu, u kojem ćemo se upoznati i naći najbolje rješenje za tebe i tvoje potrebe.


2. Prijavi se odavde porukom na viber br 060 355 6160 i zakaži sastanak za svoju prvu konsultaciju Online pišući IME PREZIME I PIŠI: ŽELIM ZAKAZATI ONLINE KONSULTACIJE.

 

Ove sedmice je krenula VITKA IZATEGNUTA online, kurs program koji ti omogućava da se vratiš da se osjećaš dobro, u formi i u dobrom raspoloženju bez stresa. 


Dovoljno je da imaš FB profil bez komplikacija i mi ćemo ti dati sve potrebne upute da se priključiš i da se reaktiviraš.  



Dobar povratak, čekamo te! 



 



 

Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost