×
Novosti
NEMAM VREMENA, IMAM PREVIŠE POSLA I SVE LAŽI KOJE SAMA SEBI ISPRIČAŠ DA NE BI UČINILA TAJ PRVI KORAK

Kad bi dobile pola marke za svaki put kad čujemo jedan od ovih izgovora za neaktivnost, do sada bi imale dovoljno novcada kupimo privatni otok i da postavimo zabavni park dovoljno velik da Disneyev svijet izgledao bi kao mali bezvezni zabavni park.


Pored klasičnog “Lijena sam”, kolekcija uključuje razne verzije “Nemam vremena”, “eh, ali znaš koliko stvari moram učiniti? Kako mogu misliti na sve? " i - zasigurno u prvih deset naših najdražih izgovora - "Učinila bih to da mogu, ali nemam vremena ni pojesti sendvič za ručak ...".


Izgovori koje sama sebi govoriš nakupljaju se dok stvoriš gomilu toga, poput prašine ispod kreveta kad se pod mjesecima ne čisti, a zajedno s izgovorima također akumuliraš novitete koje bi trebala unijeti u svoj život, ali koje nikad ne postavljaš na svoje mjesto i pretvoriš u praksi.


Novitete koje bi doista mogle napraviti pozitivne promjene u tvom životu, ali koje, ostajući samo u tvojem umu, ne donose nikakve rezultate.


U tom si trenutku sigurna da je kriva lijenost, vrijeme, djeca, Covid-19, šef, bake i djedovi itd.


Sljedeći put kad se budeš osjećala „prezauzeto“ sjeti se da je tvoje zdravlje ugroženo.


Zapamti da bi jednostavnim, malim radnjama mogla promijeniti svoj život i poboljšati njegovu kvalitetu.


Da, jer ako bih počela raditi neki pokret:


- oslobodila bi se svog  stresa kojeg nakupiš


- poboljšala bi bolove u leđima


- tonificirala (zategla) bi svoje tijelo


- održavala tjelesnu težinu pod kontrolom


- poboljšala bi svoje raspoloženje


- povećala bi energiju


- poboljšala bi svoj san


- poboljšali bi se i tvoji međuljudski odnosi


- usporila bi starenje


.. i mogle bi nastaviti.


Želiš li se svega toga odreći, zbog izgovora???


Ako želiš, možemo ti pomoći da napraviš prvi korak, ali i drugi i treći, možemo biti uz tebe da ti pomognemo započeti i nadasve zadržati novu dobru aktivnost koja će poboljšati tvoj život.


Spremne smo započeti novu sezonu, ponovno na pametan način, u potpunoj sigurnosti, ali izbor je tvoj te zato možeš zakazati svoj prvi razgovor u klubu na link ispod:


 http://lifestyleclub.ba/kontakt



Ali možeš krenuti i od kuće, priključi se našoj zatvorenoj  grupi ŽENA U FORMI sa našim PILULAMA DOBROBITI, 5 min. fizička aktivnost koja ti život može promjeniti, čitajući članke i savjete koje redovno objavljujemo na link ispod:


                                             




Ukoliko koristiš lažni profil iz želje da sačuvaš privatnost, odgovori na pitanja koja su postavljena da bi ušla u grupu, jer prihvatamo samo realne žene.



ili ako planiraš da pratiš samo online časove sad za sad dok se ne smiri situacija, danas je moguće uz našu VITKA I ZATEGNUTA na FB grupi.


Možemo zakazati telefonski sastanak kako bi stvorile najbolji put kretanja za tebe. 


Piši nam  da ugovorimo sastanak, možeš to učiniti telefonom tako što ćeš nam poslati poruku na viber br. 0603556160 izakaži sastanak za Online razgovor pišući


1. IME PREZIME 


2. PIŠI: 

a) ŽELIM ZAKAZATI ONLINEKONSULTACIJE  


Živi najbolje što možeš :)


Čekamo te!




Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost