×
Novosti
IZGOVOR BR 3 "EH KASNO JE SADA"

EH KASNO JE SADA


Ovaj izgovor sada je izgovor koji se koristi za mnoge stvari.


Sad sam stara za ono što želim da radim, ali sad kasno je za ono što sam trebala, bolovi u leđima su tu... šta ću, sad samo to čuvam!


Koliko si puta to rekla "Eh sad..."?


Vjerujemo mnogo mnogo puta.


Pa to je glupost.


Nikad nije kasno.


Čak i ako više nisi mlada žena koja je skakutala lijevo i desno aerobnim koracima u kombinezonima 80-ih, čak i ako sada imaš bore, slaufčić, bolove u leđima, čak i ako te više ne zanima toliko, upravo sada je momenat.


Sada ti je to najpotrebnije.


Nedolazak u teretanu kako bi pokazala svoje dvadesete, već kako bi nešto učinila da se pobriniš za svoje tijelo i um.


Razmisliti o sebi i svom zdravlju, osjećati se dobro, sutra biti u formi i trčati u parku sa unucima, ne ovisiti o drugima u budućnosti, vratiti se u formu i osjećati se lakšim, okretnijim sada.


Jer svaka žena koja je prekoračila tridesete/četrdesete godine dobro zna kako se stvari počinju mijenjati s mnogih gledišta.


Naravno, ako smo se pobrinule za sebe, možda transformacija nije tako nagla i evidentna, ali ostaje činjenica da možda haljina koju si nosila na party-ju te noći prije dvije godine 'više ti ne odgovara ili da tvoja srednjoškolska drugarica još pokazuje zavidnu tjelesnu formu jer ide na fitnes ili se stalno bavi sportom.


Ne treba puno, samo malo truda i zdravog razuma da bi se stvorila idealna ravnoteža između uma i tijela.


Ove godine možemo učiniti da ovo budu najbolja godina ikada.


Fitness nije za mlade i fit ljude.


Fitness, onaj posvećen dobrobiti, namijenjen je ljudima a u našem slučaju ženama koje poput tebe traže mjesto gdje bi se osjećale dobro, čavrljale, popile biljni čaj poslije treninga i nešto pokrenule,a da ne razmišljaš o ničemu sat vremena i da se osjećaš dobro.


Rješenje je jednostavno, započni korak po korak s nečim jednostavnim na pravom mjestu i u skladu sa tvojom formom.


Napravile smo VITKA I ZATEGNUTA program koji će ti u samo 30/60 minuta dva puta sedmično omogućiti da se osjećaš dobro, bez previše napora, bez previše žrtvovanja.


Minimalna obaveza da se počneš iznova posvećivati sebi i osjećati se dobro, minimalna obaveza u kojoj možeš uložiti bez straha, održivu, dizajniranu za ženu kakva si sada.


Od ovog mjeseca imaš mogućnost da pohađaš ONLINE i preko FB bez ikakve čudne platforme, logiranja i komplikacije dovoljno je da imaš profil na FB i da nam napišeš poruku naviber br. 060 355 6160 i zakaži sastanak za Online razgovor pišući


1. IME PREZIME 

2. ŽELIM ZAKAZATI ONLINE KONSULTACIJE 


Počni u sigurnosti svog doma ako te je strah zbog sadašnje situacije ili jednostavno peferiraš trenirat kući zbog vremena ili živiš predaleko od našeg kluba.


Rješenja ima ako stvarno želiš da se ne opustiš prije vremena.



Ako želiš probati uživo u našem klubu piši nam na link ispod i biti će nam drago da te  ugostimo da se upoznamo i da te pratimo u  tvojim prvim koracima ka najboljoj verziji sebe.

 

Priključi se u grupu ŽENA U FORMI na linku ispod i pobrini se da imaš tri minute samo za sebe.


Pripremile smo za tebe PILULE DOBROBITI, članke i savjete korisne da te aktiviraju i motivišu da budeš istrajna.  




Šta čekaš? 

Dobrodošla si!


 

Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost