×
Novosti
IZGOVOR BR 4 - FITNES NIJE ZA MENE

 

Ako misliš da nemaš dobar osjećaj sa Fitnesom:


  • Zato što dugo nisi bila u fitness-u 
  • Zato što nikad nisi bila tamo
  • Misliš da su svi sposobni u ovom trenutku, a ti nisi
  • Osjećaš se nelagodno jer nisi u formi i ne želiš da te gledaju
  • Vjeruješ da raspored kurseva koje voliš nije kompatibilan sa tvojim obavezama
  • Stvarati se dodatni stres odlaska u fitness
  • Osjećaš da oduzimaš vrijeme djeci i partneru


Razumijemo te u potpunosti, u pravu si i krivi smo mi koji radimo u ovom sektoru jer smo dali neodgovarajuću sliku godinama.


Savršene zadnjice po plakatima, na instagramu svi ekstra fit i mladi, po FB dovoljno da pogledaš slike i komentare na zidu, na youtube većina vježbi su prekomplikovane i teške...


Jer oduvijek većina trenera i trenerica razmišlja o uvježbanim ženama i kako njih zabaviti i nikad o ženama koje poput tebe, dugo nisu trenirale jer često prave kratke pauze ili žene koje nikada nisu učinile.


Iz tog smo razloga već od prošle godine preokrenule koncept svog rada i posvetile se reaktiviranju žena koje imaju sjedilački način života, normalne žene koje rade i imaju hiljadu obaveza i koje nekad ne stignu da se pogledaju u ogledalo. Za sve žene koje su svjesne da ako ne promjene nešto u svom životu će puknuti da li fizički ili psihički samo one znaju.


Znaš li ti šta će biti ako nastaviš tako za godinu dana? A za 5 godina?


Da li ti je ok kako se osjećaš danas? Da li se osjećaš dobro?


Da li tvoje zdravlje ili dobrobit ovisi samo o tebi? Ili moraš pitati muža, djecu, stare roditelje...


Da se razumijemo lijepo je dijeliti nešto sa svojim najdražim ali misliš da oni ne bi bili više sretni da  i ti makar dva puta sedmično misliš na sebe da se osjećaš dobro i da možeš biti više pozitivnija i raspoloženija za njih umjesto da igraš ulogu žrtve koja se stalno žali ali ništa ne preduzima konkretno.


Biti ćeš ispoštovana u onolikoj mjeri koliko i sebe poštuješ. I mi vjerujemo da si zaslužila malo vremena za sebe i malo više poštovanja prema sebi.


Mi sa naše strane kao specijalizovani kadar za  ženski trening smo napravile namjenjene treninge poput VITKA I ZATEGNUTA, ŽENA U FORMI i ZDRAVA LEĐA da ti pomognemo u ovom procesu promjene,  programa i strategija napravljene od žene za žene prilagođene tebi i tvojim nelagodama.


Evo TRI stvari koje možeš učiniti:


 

1. Prvo što trebaš učiniti je započeti s nečim izuzetno jednostavnim poput hodanja. 


"Ali dosadno mi je samoj, onda u neočekivanom minutu ne odem", 


Eh znamo kako se osjećaš i nekad i nevrijeme može te spriječiti ili drugarica koja te izradila.


U klubu ćeš se konsultovati sa glavnom trenericom koja će razgovarati sa tobom i odabrati put kretanja koji je prikladan za tebe, vrijeme koje možeš odvajati za fizičku aktivnost, i znat ćeš uvijek šta bi trebala da uradiš jer trenerice te prate korak po korak ne samo na početku nego za uvijek sa organizovanim sastancima posvećenim tebi i tvom napretku.


Dodatno, između nas rečeno,  kad si u klubu ne trebaš razmišljati kakvo je vrijeme kakvo će biti i ako te izradi drugarica opet ćeš biti u društvu simpatičnih i pristupačnih žena kao što si ti.


Ponovno otkrij prednosti kretanja kroz nešto jednostavno, održivo i što je zajedno još zabavnije. (ako želiš dobiti informacije i zakazati prvi neobavezan razgovor sa nama, piši nam izravno odavde ili na link ispod).

2. Počni raditi neke vježbe kod kuće kako bi se počela kretati i probuditi svoje tijelo, 


"Ali ne znam koje vježbe raditi"


Stvorile smo grupu ŽENA U FORMI, zatvorenu grupu samo za žene, gdje podjelimo sa tobom sugestije, članke, strategije za ugradnju zdrave navike i PILULE DOBROBITI, mini rutine sa jednostavnim vježbicama koje možeš uraditi u 5 min. kod kuće.


Idi upravcu zdravog i aktivnog života, prijavi se u grupicu odavde




Danas možeš čak se priključiti na naše online treninge VITKA I ZATEGNUTA na FB. 


Bez ikakve čudne platforme, logiranja I komplikacije dovoljno je da imaš profil na FB i da nam napišeš poruku na viber br. 060 355 6160 i zakaži sastanak za Online razgovor pišući


1. IME PREZIME 

2. ŽELIM ZAKAZATI ONLINE KONSULTACIJE 

Počni u sigurnosti svog doma zajedno sa nama.



3. Promjeni svoj stil života i počni mjenjati samo jednu stvar koja pripada lošim navikama.


  • Ne doručkuješ? 


Počni sa 1 dvopek koji ćeš namazati sa džemom za dijabetičare ili sa jednom voćkom.


  • Ne krećeš se dovoljno?

  • Idi pješke na posao ili parkiraj malo dalje. Ne idi liftom nego popni se stepenicama.


Ne treba puno stvari promjeniti nekad je dovoljno samo male promjene za velika čuda.


I na kraju, kad se osjećaš spremna, ako stvarno želiš, ako si svjesna da ti treba naša pomoć, napiši nam, razgovarat ćemo, saslušat ćemo tvoje potrebe i pokazat ćemo ti najprikladniji put koji će te dovesti da se ponovo krećeš, da se baviš sobom da se osjećaš dobro i sretno.


Mi smo tu da ti pomognemo, da pokušamo zajedno put za koji do sada nisi mislila da je tvoj i zbog čega te je bilo strah pristupiti jer nisi nikad.


Daj sebi novu priliku, daj i nama priliku da ti pokažemo da je moguće da se osjećaš ponovo dobro, da ćeš se osjećati sretnijom i smirenijom.


Imaš sve mogućnosti započeti zdrav i aktivan život, sada je na tebi da učiniš prvi korak.


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost