×
Novosti
POSVETI SEBI VRIJEME KOJE ZASLUŽUJEŠ: EVO DRUGOG RAZLOGA

2. Vratite se na slušanje svog tijela.

Trebala bi odvojiti kvalitetno vrijeme ne samo da bi izliječila i oporavila svoj um, već i da bi naučila slušati svoje tijelo.

Prema mnogim istočnjačkim filozofijama, naše tijelo govori s nama, ali često ga nismo u stanju razumjeti.

Međutim, u zapadnom društvu problem je drugi: osim što ne razumijemo njegove signale, često ih jednostavno ne možemo čuti.

Jer u našem užurbanom i nezaustavljivom životu buke svijeta pokrivaju sve, čak i poruke koje nam tijelo uzalud pokušava poslati.

Posvetiti sebi sat vremena znači izolirati se od buke vani i vratiti se brizi o svom umu.


Kad se spusti unutarnja tišina, tijelo se vraća kako bi se osjetilo malim signalima koji ukazuju na to šta radi, a šta ne.

Pokušaj ispuniti svoj sat "zdravu sebičnosti" sa izuzetnom opuštajućim aktivnostima, poput šetnje u parku ili u prirodi ili čas meditacije.

Tako ćeš naučiti slušati signale svog tijela, od jednostavne želje da se bolje jede do stvarnih tjelesnih bolova kojih nisi bila svjesna jer si bila previše rastrojena svakodnevnom rutinom.

Slušati svoje tijelo znači brinuti se o njemu i značajno povećati kvalitetu svog života.

Kao akciju mnogim ženama smo savjetovale da  idu na posao pješice, 15 minuta, e, ništa od naučne fantastike, ali 15 minuta posvećuj sebi na taj način, i koristi ovaj svjež zrak ovog vremenski period, da ti mazi lice, da razmišljaš da slušaš sama sebe.


Odvojiti vrijeme, meditirati, to znači usredotočiti se na sebe i odvojiti vrijeme za sebe.

Isprobaj danas, bit ćeš regenerirana, čak i samo nekoliko minuta dnevno, ujutro kad se probudiš ili navečer prije spavanja.

Mi ti možemo pomoći jer smo pomogle mnogim ženama poput tebe, koje neko vrijeme nisu bile aktivne, da  započeneš život prema dobrobiti na najbolji mogući način   i da nikada ne izgubi ovu lijepu naviku zdravog i aktivnog života.

Upoznaj nas malo bolje i pridruži nam se u grupi ŽENA U FORMI , na linku ispod, i počni od PILULE DOBROBITI gdje ćeš odvajati 5 minuta za sebe, pročitaj članke i savjete u najavi.


Kontaktiraj nas porukom na viber broj 060 3556160 ili napiši na link ispod kako bi zakazala svoj prvi razgovor na kojem ćemo se upoznati, naći najbolje rješenje za tebe i da započneš novi život u pokretu, jer pokret je život!

http://lifestyleclub.ba/kontakt

Ako želiš pružamo ti još jednu mogućnosti ukoliko se još ne osjetiš da se pokreneš u klubu zbog ove situacije sa Covid 19 ili živiš predaleko ili jednostavno ti je sada teško da se organizuješ vremenski, vjeruj nam da nećeš požaliti.

Piši nam i imat ćeš priliku testirati naše obećanja, jesu li stvarna ili su laž u klubu kao i online.

Od ovog mjeseca imaš mogućnost da pristupiš našem poznatom kursu VITKA I ZATEGNUTA direktno na FB (zatvorena grupa) za više informacija  pročitaj na link ispod:

http://lifestyleclub.ba/novost/10609/-da-li-bi-zeljela-da-krenes-sa-necim-brzim-jednostavnim-i-efikasnim

Prijavi se odavde porukom na viber br 060 355 6160 i zakaži sastanak za svoju prvu konsultaciju,uživo ili Online pišući

1. IME PREZIME

2. ŽELIM ZAKAZATI ONLINE KONSULTACIJE

Ne vjeruj nam na riječ nego dođi i testiraj na sebi jesmo li rješenje za tebe.


PS: Možeš i sama pogledati komentare na našoj FB stranici da počneš razmišljati da sve gore navedeno možda je pravo rješenje za tebe.


Živi najbolje što možeš!

Vidimo se sutra s razlogom # 3!

Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost