×
Novosti
DOVOLJNO JE MALO

Uvijek misliš da bi trebala da se pokreneš.

Ali nemaš vremena provesti sate u Fitness-u.

Da bi mogla ići u šetnju umjesto toga, ali sada počinje loše vrijeme i kako to učiniti, trebala bi hodati barem sat vremena ako ne onda nema smisla za šta ti je to potrebno.

Da li je prilično tačno?
Pa nije. 

Ne smijemo poslati shuttle na Mjesec, niti trebamo učestvovati na Olimpijskim igrama ili iron man, niti postati mršavica, poput grančice, poput manekenke. 

Ono što trebaš učiniti je početi raditi neku vježbu kako bi se osjećala dobro, nekoliko minuta dnevno, kako bi pokrenula naviku i učinili je održivom.

 

U tome ti pomažemo u našoj ženskoj grupi ŽENA U FORMI na linku ispod, priključi se da dobiješ nekoliko ideja šta bi mogla da uradiš i zašto je tako važno kroz članke i savjete.

 


 

Biti će vremena da povećaš intezitet i učiniš više, ili možda neće biti, možda ćeš cijeli život raditi nekoliko minuta dnevno, ali to bi uvijek bilo više od onoga što danas radiš ili se varamo?

Pa kreni upravo odavde. 

U grupi ćeš pronaći jednu od rutina koju smo kreirale za naš kurs za toniranja i vraćanje u formu VITKA I ZATEGNUTA, posebno za žene, koji ti omogućuje poboljšanje cjelokupnog tona uz održavanje lijepe, izdužene i ženstvene figure.

To su tri minute usmjerene na poboljšanje naše B strane.

Treba obaviti samo tri vježbice, manje od tri minute dnevno, ali pokušaj i odmah ćeš vidjeti kako se poboljšava stražnjica i kako ćeš se osjećati bolje sama sa sobom.

Ne treba puno, danas je 1. OKTOBAR, započni ovako.

A ako želite doći i obaviti to s nama, to je zasigurno zabavnije i poticajnije, napiši mi, rado ćemo ti organizovati besplatne konsultacije!

 

Prijavi se odavde na link ispod:

 

 http://lifestyleclub.ba/kontakt 

 

Od sutra starta NOVA VITKA I ZATEGNUTA online za OKTOBAR, kurs program koji ti omogućava da se vratiš da se osjećaš dobro, u formi i u dobrom raspoloženju bez stresa. Dovoljno je da imaš FB profil bez komplikacija i mi ćemo ti dati sve potrebne upute da se priključiš i da se reaktiviraš.

 

Prijavi se porukom na viber br.  060 355 61 60 i zakaži sastanak za svoju prvu konsultaciju Online pišući

1. IME PREZIME

2. ŽELIM ZAKAZATI ONLINE KONSULTACIJE.


I to nije sve do 5 oktobra su otvorene prijave za  "SIGURAN REZULTAT - TEAM TRAINING JE TVOJA BUDUĆNOST"


Ako nemaš dovoljno snage da kreneš konkretno da radiš na sebi i na svojim nelagodama tu smo mi da ti pomognemo sa jednim klikom na link ispod:


  http://lifestyleclub.ba/novost/10183/siguran-rezultat-team-training-je-tvoja-buducnost 

 

Na tebi sad je izbor!  

Čekamo te!



Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost