×
Novosti
NEMA SMISLA KADA SAMA SEBE BOJKOTUJEŠ

Hoćeš li prestat da budeš sama sebi najveća prepreka za sreću?


Najveći problem danas je to što pokušavaš sabotirat sama sebe) jer kad znaš da bi trebala nešto učiniti, kako to trebaš uraditi, a to ne radiš, dobro, tada se samo sabotiraš i postaješ za sebe najveće ograničenje. 


Dopusti nam da objasnimo bolje. 


Ti dobro znaš da bi trebala da kreneš i da uradiš par pokreta, jer bi to bilo dobro za tvoje zdravlje općenito, jer ti uvijek doktor kaže da bi trebala uključiti fizičku aktivnost, jer bi izbjegla da uzmeš tabletu za pritisak ili sve one protu-upale zbog bolova koje imaš. 


Također znaš kako bi trebala učiniti, jer znaš da se trebaš priključiti fitness-u, tako da te uvijek i iznad svega može pratiti neko ko ti može preporučiti nešto prikladno za tebe, također bi mogla možda se više kretati pješice, stepenicama, šetati za vikend.


Ako sve te stvari znaš i ne radiš ih, nije problem u tome nego i ti, ti jedina možeš riješiti i jedina koja možeš voditi računa o svom zdravlju.

Sada znamo da velika prepreka sa kojom se moraš suočiti je strah.


Strah da radiš nešto nepoznato je normalan, ali isto tako ne može da opravda odgovornost koju imaš prema sebi, i da te tjera da odustaneš umjesto da te dovode do donošenje važne odluke.


Da bi iz korijena riješila se straha, moraš sebi postaviti važna pitanja:


  • "Koliko te košta danas da ne preduzmeš takav korak, a sutra, gdje bi te sutra odvelo kad danas ne bi počela baviti se sa fizičkom aktivnošću?":


  • "Šta bi to značilo za tvoje zdravlje?"


  • "Kako bi se osjećala?"


Započnite s tim pitanjima, a zatim započnite s promjenom ove situacije kroz nešto tako jednostavno, kao što je šetnja, 5 minuta fizičke aktivnosti koje možeš pronaći u našoj zatvorenoj grupi ŽENA U FORMI.


Priključi se i startaj odmah bez dvoumljenja i straha, jednostavne vježbe koje možeš da uradiš onoliko koliko možeš bez komplikacije i forsiranja u sigurnosti svoje dnevne sobe na linku ispod:




ili piši nam na link ispod kako bismo mogle dogovarati prvi susret, jednostavni razgovor među ženama, gdje ćemo se zajedno suočiti sa svim tvojim sumnjama i preprekama, to je naš posao, mi ti možemo pomoći ali ne odlaži i dalje jer pravi momenat je SADA a ne ponedjeljak, poslije nove godine ili ptice znaju kad misliš da je pravo vrijeme... učini to sada, zdravlje ti ne može čekati. 


Uradi prvi korak na link ispod:

Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost