×
Novosti
DOSTA PRIČA U PRAZNO I DJELUJ SADA!

Zdravo, prošle sedmice smo pričale zašto je bitno odvajat vrijeme za sebe, kako da počneš i koji program bi trebala odabrat na početku. 


Trenerica ti može pomoći u tome jedino ako sasluša tvoje potrebe i ti podijeliš sa njom koliko vremena imaš u toku sedmice na raspolaganju da se posvetiš sebi.


Kad trebaš početi nešto novo raditi često te obuhvata strah da nećeš uspjeti, da nećeš moći organizovati sve, od nepoznatog i prečesto želiš da pokreneš sve odjednom.


Ok idemo redom:


- STRAH OD NEUSPJEHA

Kako se pobijedi? Jednostavo sa djelovanjem. Ako se ne pokreneš nikad nećeš znati hoćeš li moći ili ne.


- ORGANIZACIJA

Ako ne pišeš ne postoji. Kad planiraš poslovne sastanke ili nešto drugo naprimjer frizera ili manikuru jel pišeš u svoj rokovnik ili u telefon? Kad ih planiraš otkažeš li često? Ili u slučaju da moraš otkazati zar ne zakažeš ponovo? Tako isto je sa fizičkom aktivnošću kreni sa dva puta sedmično sigurnim terminima (treći ako stigneš) i dođi. 


Mi ti možemo pomoći u programiranju vremena te zato ako smatraš da kretanje je jednako važno kao sastanak, frizer i nokti da se osjetiš efikasnom i urednom zašto bi onda trebalo biti problem odvajati vrijeme za fizičku aktivnost, šetnju ili dolazak u klub.


- NEPOZNATO

Slažemo se sa tobom. Nepoznato uvijek uzrokuje nesigurnost i odbojnost jer ostati u svojoj komfort zoni sigurno je lakše. Ako si ostala do sada i ne sviđa ti se što si radila ili ne radila do sada, zašto onda ne promjeniš. Nije tvoj posao da znaš sve to zato kada je fizička aktivnost u pitanju onda se obratiš specijalisti koji ti može pomoći od početka ne samo u vidu vježbanja nego da malo po malo ugradiš zdrave navike.


Zbog toga insistiramo da odvajamo eskluzivno vrijeme samo za tebe, kako bismo se mogle upoznati i da saslušamo tvoje nelagode i potrebe. Nakon toga će trenerica sjesti sa tobom i obzirom na ono što si nam rekla i o svojoj trenutnoj situaciju da kroji za tebe najbolji način kretanje i kada. Prilagođen tebi.


Tvoje je samo da učiniš prvi korak na linku ispod i zakaži prvi neobavezan razgovor:


 http://lifestyleclub.ba/kontakt

 

- ODJEDNOM SVE

Ni Rim se nije sagradio u jednom danu i ne možeš ni ti. Ako duže vrijeme misliš da bi trebala se početi kretati jer ti nalazi krvi nisu dobri i ljekar ti je naredio/rekao da bolje jedeš i da se baviš fizičkom aktivnošću, ili ne možeš da se popneš dvije stepenice da se ne zadišeš ili stalno si kao napeta puška jer stres i nervoza svakodnevno te muče onda, šta čekaš? Da postane hitno? 


Bez daljnjeg tvoj prioritet danas je tvoje zdravlje ali neće ti biti korisno ako odjednom kreneš i nakon  par puta odustaneš. Korisnije bi bilo da kreneš kroz jedan proces koji na početku  ti ugradi naviku i da bi to mogla uraditi trebaš polako i korak po korak poput djeteta koje nauči  da piše. Prvo spaja tačkice, onda crta linije i onda prvo slovo A.


Da bi započela s tvojim laganim, jednostavnim i učinkovitim programom koji će ti zaista omogućiti da kreneš postepeno i da napokon ispuniš obećanje koje si dala toliko puta priključi se u grupu ŽENA U FORMI na linku ispod i naći ćeš interesantne članke, savjete, sugestije i PILULE DOBROBITI koje će ti pomoći u 5 minuta da se reaktiviraš ponovo.


                                                        


Nije dovoljno reći: 

"Nakon što završi godišnji odmor i djeca se vrate u školu".

"Hitno mi treba"


Sad je vrijeme za novi početak.


Prestani samo čitati, gledati videozapise, davati lažno obećanje i redati izgovore, sada moraš djelovati.


SIGURAN REZULTAT -TEAM TRAINING je jedan od rješenja koje imamo za tebe ako te sve koči i ne uspjevaš da stavljaš tačku na svoje nelagode.


 http://lifestyleclub.ba/novost/10183/siguran-rezultat-team-training-je-tvoja-buducnost


Kroz ovaj izuzetno jednostavan i kratkotrajan program, ovog puta moći ćeš se izvući iz neaktivnosti u kojoj si već dugo vremena.


Pa sada pročitaj link ispod i odluči dalje korake. Pitaj se da li bi ovaj način mogao riješiti moju sadašnju situaciju da ili ne. Da li bi se osjetila svakako bolje nego kako se osjećam danas? 


Nemoj nas kontaktirat ukoliko ne želiš da riskiraš da se osjećaš bolje kroz kretanje.


Pozivamo te da dođeš do nas i da nađemo zajedničko rješenje da živiš život najbolje što možeš. 


Pokreni se SADA!



Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost