×
Novosti
UKLONI BOLOVE U LEĐIMA BEZ MAGIČNE PILULE

Vješt mađioničar može u djeliću sekunde iz rukava izvući cvijet, iz uha novčić ili napraviti nešto drugo jednako nevjerojatno i uzbudljivo.

Ukoliko povremeno osjećaš bol u leđima, tvoj bi omiljeni trik zasigurno bio nestanak bolova. 

Dobro, ti vrlo dobro znaš da je to samo iluzija jer ako preuzmeš samo tablete i ništa drugo bol može nestat za nekoliko sati ili nekoliko dana, ali opet će se vratiti sa većim ili manjim intenzitetom.

Mi ti ne pričamo o trikovima jer nismo mađioničari, ako si pročitala na recenzijama da je  toj ženi nestao bol u leđima zahvaljući nizu aktivnosti koje je radila zajedno sa nama. 

Danas ćemo ti pokazati nekoliko jednostavnih pokreta koje svaka žena može izvesti i dobiti benefite.

 

Kao i za sve ostalo potrebno da radiš na tome konstantno i da bi to mogla uraditi potrebno je da ugradiš naviku koja neće potrajati par sati ili dan dva nego zauvijek.

Živi najbolje što možeš i posveti danas sebi i svom zdravlju 5 minuta vremena :) 


VJEŽBE ZA OTKLANJANJE BOLOVA

 

1. Početni položaj – sjedeći, prebaciti jednu ruku iza leđa, drugu ruku prebaciti na suprotno na koljeno i zadržati položaj. Vježbu ponoviti i drugom stranom.

2. Početni položaj – sjedeći, prebaciti jednu ruku na suprotno koljeno, te drugu ruku prebaciti iznad glave. Vježbu ponoviti i drugom stranom.

3. Početni položaj – sjedeći, jedna noga ispružena, druga savijena, jednu ruku postaviti ispod ispružene noge, a drugu prebaciti iznad glave i spustiti se u pretklon. Vježbu ponoviti i drugom stranom.

4. Početni položaj – sjedeći, spustiti se u pretklon i ispružiti ruke ispred sebe.

5. Početni položaj – postaviti ruke iza glave,te laktove približiti prema glavi. Spustiti glavu naprijed, zatim rotirati u jednu stranu, pa u drugu i vratiti u početni položaj.


Koliko dugo imaš bolove u leđima?

Koliko si stvari već pokušala uraditi da bi se riješila bolova zbog kojih si danima bila zarobljena i svaki dan čitav dan te mučila ona tupa bol?

Oni bolovi koji ti ne dopuštaju da živiš normalan, spokojan život bez stresa. 

Mi smo tu da ti pomognemo da nađeš način kako ćeš se pokrenuti u borbi protiv bolova u leđima i da baciš tablete protiv bolova, piši nam na:

-messangger 

-ili na viber na broj: 060 355 61 60 

i zakaži svoj prvi sastanak sa zdravljem.

Dovoljno si čekala, sad je vrijeme da uradiš prvi korak. 

Klikni na link ispod:


 


 

Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost