×
Novosti
Događaj "KRENI U AKCIJU" 15. oktobar

Znaš li ko je otac bilo koje akcije?


Šta na kraju određuje šta ćemo postati i kamo ćemo poći u životu?


Odgovor je:

"Naše odluke".

(Anthony Robbins)


Da, mismo ono što svakodnevno biramo i odlučujemo.

Neodlučiti je također izbor.


Odluka da nastaviš ovako i da ništa ne poduzimaš za poboljšanje stanja u kojem se nalaziš također je izbor koji određuje što si danas i ko ćeš biti.


Oktobar je pravo vrijeme da razmišljaš, razmisli SADA ko želiš postati i u kojem smjeru okrenuti svoj život, pa onda jednostavno moraš insistirati i inatiti se dok ne budeš zadovoljna.


Ako želite postati bolja osoba, ako želite poboljšati svoje fizičko i mentalno stanje kako biste bili bolji i na poslu i kao osoba koja je majka, supruga, prijateljica, planirajte sada strategiju da to postanete.


Misliš li, na primjer, da bi napredovala u svom poslu i poboljšala se u tome da bi trebala stvarno naučiti engleski?


Dobro, onda aktiviraj se kako bi se upisala na taj kurs.


Misliš li da bi bila produktivnija, trebala bi se osjećati manje umornom?


Uredu, onda u svom životu počni uklanjati stvari koje ti oduzimaju energiju i oduzimaju vrijeme i koje nisu funkcionalne za tvoj projekat.


Ako misliš da bi mogla biti bolja mama i žena ne bi trebala imati bolove u leđima svaki dan?


Onda radi nešto kako bi se mogla rješiti  toga i popravi sadašnju situaciju.


Znaš da pokret može donijeti mnogo koristi i benefita u tvom životu, ne kažemo to mi, nego svi to kažu, istraživanja, članci, knjige, novine, mediji, liječnici, profesori, psiholozi, svi.


Zapitaj se može li to također biti dobro za tebe i tvoj životni projekat i ako je odgovor potvrdan, počni, pokreni se sa videozapisima "PILULE DOBROBITI" koje smo objavile u grupi ŽENA U FORMI na linku ispod proteklih dana i mjesecima, tri/četiri minute dnevno.


Možeš li to učiniti?


                                                 


A onda poduzmi nešto konkretnije, napiši nam, jer ako to stvarno želiš, želimo ti pomoći sa još jednom posebno dobrom vijesti.


Odvajaj vremena, za ovo zimu i za svoj život, počni sada jer smo napravile novo izdanje od pravog programa za tebe, i prezentirat ćemo ga premijerno u četvrtak 15.Oktobra na događaju "KRENI U AKCIJU": 


Možeš uraditi pola sata i na svakih 45 minuta počinje prezentacija i drugi program po redu.


To su zabavne, učinkovite i jednostavne vježbe krojene posebno za žene. 


Nisu komplikovane koreografije ili ubitačni trening za kampanjca, vojsku i manijake fitnessa :D 


Uvijek instruktorica uputi kako smanjiti ili povećati intenzitet tokom cijelog kursa. 


Zbog toga se ne brini ako nisi odavno krenula i želiš se reaktivirat nakon duge pauze ili nikad nisi kročila u svijet Fitnessa.


Instruktorice će biti sve za tebe i predstavit će ti novo izdanje i sve benefite koje možeš dobiti kroz kurseve koje ćeš pohađati.


Ovi brendirani programi Lifestyle Cluba su učinili dobro stotinama žena i ti možeš ponovo da se osjećaš dobro za samo 30 minuta dva puta sedmično i ugraditi zdravu naviku zauvijek. 


Šta čekaš? 


Prestani odgađati i napravi prvi korak, piši nam direktno odavde. 


Rado ćemo te upoznati, razumjeti tvoje potrebe i pružiti jedinstvenu priliku da sebi dokažeš da možeš i da ti dokažemo da sve što govorimo zaista postoji.


Za ovaj događaj imaju prednost naše članice ali ipak smo rezervisale za svaki program 3 mjesta za žene koje nisu naše članice ali žele da koriste ovu priliku upravo da krenu u akciju.


I to nije sve, imat ćeš mogućnost da aktiviraš 21 dan kretanja kao naša gošća, kako bi testirala ne samo na jedan dan, nego malo duži period, da li ti zaista može tjelesna aktivnost pomoći.


PAŽNJA


1. Na raspolaganju je samo 10 pozivnica, a rok prijave je 14. Oktobar.


2.Neće biti moguće pristupiti događaju bez prvog razgovora jer ne želimo da se povrijediš. Želimo  upoznati tebe i tvoje potrebe ranije kako bi ti mogle pružiti stručni savjet koji će ti dozvoljavati da uživaš na siguran i obezbjeđen način.


Dakle, nemoj još odgađati, imaš još 8 dana, napiši nam odmah i zatraži svoju pozivnicu, mi te čekamo u klubu.


Šta čekaš? 


Klikni na link ispod:




 

Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost