×
Novosti
-6 KAKO IDE OVAJ OKTOBAR?

Prva sedmica u oktobru je skoro već prošla, a za koji dan ćemo započeti drugu, kako ide? 


Oktobar, znamo, je mjesec usvajanja dobrih namjera, koje smo u septembru odgađale jer preko ljeta si rekla da u septembru počinješ da se baviš sobom i svojom dobrobiti: 


"Upisujem se u teretanu i počinjem dijetu."  


Očekivale smo te prošlu i ovu sedmicu, ali možda si se ipak morala organizovati, posebno s djecom kod kuće i iz škole. Ali prošli mjesec je djeci počela škola i tako je ovaj mjesec pravi, zar ne? 


 "Eh, ali još nemam dječiji raspored aktivnosti, još uvijek se ne znam organizovati, pretpostavljam da počinjem polovinom oktobra, pa onda još malo da vidimo sa COVID kako se se razviti situacija". 


 Znamo da tako razmišljaš i reći ćemo ti: 


1.Ponovo odgađaš, ali jesi li sigurna da ćeš polovinom oktobra ponovo započeti ili opet odgađaš za januar, pa nakon Ramazana i zatim kao prošle godine nikad ne počneš?


2.Neće nikada sve biti savršeno, nikad nećeš imati organizaciju kakvu želiš, dijete koje u utorak ide na nogomet ili balet od 18:00 do 19:30 i kurs pilatesa koji si željela od 18:15 do 19:00 istog utorka, ako čekaš da se potrefi sve to na magičan način onda nikad nećeš doći. 


3. Situacija sa Covid će potrajati i to svima znamo, to je nešto sa čim trebamo živjeti i prilagoditi se novim pravilima i novim načinom života. Upravo zbog toga bi trebala ustati i raditi nešto po pitanju zdravlja i dobrobiti. Šta će se desiti sa tobom ako nastaviš tako narednu godinu dana? 


Počni, napravi neku fizičku aktivnost za sebe, s tim što to možeš učiniti dva puta sedmično, tada kad se dječije obaveze promijene, ako moramo nešto promijeniti, pomoći ćemo ti da prilagodiš treninge prema tvojim potrebama, ali počni SADA. 


Uzmi vremena da živiš život kakav želiš. A ako želiš moju pomoć, piši nam direktno iz ovog posta, mi ćemo ti zakazati prvi razgovor, saslušat ću tvoje potrebe i ako želiš početi, dobiti ćeš svu potrebnu podršku koju zaslužuješ. Pravi momenat je sada!


Da li si znala da 15. oktobra će se desiti naš novi događaj koji se zove upravo "KRENI U ACIJU"?


Ovaj događaj je rezervisan eskluzivno za naše članice i 10 žena koje žele da krenu u akciju sa nama i koje su prije toga upoznale sa nama i podjelile šta je za njih bitno.


Hoćeš li ti biti među ovih 10 žena?


Znaj da ćeš imat mogućnost ne samo da učestvuješ na ovom događaju na kojem ćemo predstaviti nove formate naših grupnih časova za žene i njihove potrebe nego ćeš imati mogućnost da budeš naša gošća 21 dan i da vidiš na sebida li ti fizička aktivnost može poboljšati kvalitet života ili ne.


Prijavi se na link ispod i rezerviši svoj prvi razgovor sa nama:


 http://lifestyleclub.ba/kontakt


Šta čekaš ?


Promijeni svoj život danas kroz nešto lako, kroz nešto jednostavno poput KRETANJA.


Priključi se u grupu ŽENA U FORMI sada ako želiš brinuti se o sebi na linku ispod.


Prije nego što se priključiš trebaš da znaš:


1. grupa je napravljena od žene za ženu, 

2. prihvatamo samo realne žene, 

3. ukoliko se želiš pridružiti a koristiš lažni profil zbog privatnosti odgovori na postavljena pitanja prilikom priključenja. 


Vidimo se sa druge strane zajedno sa hrabrim ženama kao što si i ti :)


                                                

 



 

Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost