×
Novosti
TOP vježbe za tanji struk

Bez obzira koliko trbušnjaka radiš, stomak ostaje mlohav inapuhan? Evo zašto! 

Da bi imala toniran stomak i ravan stomak potrebna ti je prava kombinacija ciljanih vježbi, prehrane, držanja i disanja.

U ovom videu Berina će ti pokazati kako raditi pravilno i efikasno vježbe ciljane za tvoj bočni stomak kako bi mogla utanjiti struk i ojačati ga.

Ako zaista želiš odlučno uticat na izgled stomaka, slijedi Berinine vježbe sa videozapisa i u narednom periodu imat ćemo rubriku posvećenu hrani i ishrani. 

U svakom slučaju, vježbe koje ti predstavljamo za struk moraju se raditi tako da osjetiš da ti prilikom vježbanja i ponavljanja radi baš taj dio tijela. 

Naravno, usput ćeš raditi i na sagorijevanju kalorija, vježba će ti ubrzati metabolizam i samim time smanjiti nadutost, radit će i tvoj trbušni mišići odnosno cijela jezgra tako da ćeš svakom pojedinačnom vježbom činiti čuda ne samo za tvoj struk, već tvoju liniju uopće.

Zato barem jedan dan u sedmici posveti ciljano ovoj grupaciji mišića, odnosno ovim vježbama.

Svaka žena je drugačija iza svaku ženu se pravi poseban program vježbanja koji odgovara njenim potrebama i fizičkom stanju.

Možeš tražiti personalizirani i ciljani program prema tvojim specifičnim potrebama pišući na link ispod:

http://lifestyleclub.ba/kontakt

A ako imaš dovoljno sreće da živiš u blizini našeg kluba, piši nam na isti link i rezerviši odmah svoju prvu BESPLATNU konsultaciju.

Vidimo se uskoro!


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost