×
Novosti
JEL TO STVARNO RJEŠENJE PROMO I POPUSTI

 

Koliko su te puta zaintrigirali noviteti trenutka?


Koliko te je puta privukla promocija samo za ovu sedmicu, vikend, mjesec?


Realno mnogo puta! 


S jedne strane ideja da uštediš novca nije ti loša, a s druge strane nada da bi te ta fantazmagorična stvar, sprava koja sve radi, magične helanke i ko zna šta još drugo... misliš da bi moglo biti stvarno čarobno rješenje na sve tvoje problema i nakon malo onda skontaš da si se opet prevarila.


A mislim da se to svima dogodilo.


Također mi žene volimo trošiti novac, pa je za nas "normala" da redovno svakodnevno kupimo nešto,  i nažalost nije ni rjetkost da nas prevare. 


Da, to su prevare, jer kad ti kažu da je sve besplatno, sve je to uključeno, sve je neograničeno, lažu.


Velika je istina da ništa nije besplatno.


A ako je riječ o niskim cijenama, šta si očekivala?


Naučile smo da što više štedimo, više trošimo.


Budući da ne može, nije moguće da iza niske cijene može stajati kvalitetna usluga, to je činjenica i vjerujemo da to mogu potvrditi i tvoja iskustva. 


Dakle, kada je riječ o wellnessu i zdravlju, želiš li da ti privuče novina trenutka, fantazmagorična promocija, multi ekstra spravica za kuću ili ciljaš na kvalitetnu uslugu?


Upozorile smo te, onda nemoj reći da ti nismo rekle. 


Ali ako želiš isprobati kvalitetnu uslugu i testirati na sebi, ne nudimo ti ništa neograničeno ili doživotno promociju, ali želimo da budeš naša gošća preko naše članice, da dođeš na konsultaciju i da podjeliš sa nama tvoje nelagode i želje i da zajedno pronađemo adekvatan put i rješenje za tebe.


Šta misliš? Želiš li probati da se uvjeriš sama? 


Ako želiš klikni na link ispod i učini prvi korak!

Upoznaj nas malo bolje i pridruži nam se u grupi ŽENA U FORMI, na linku ispod, i počni od PILULE DOBROBITI gdje ćeš odvajati 5 minuta za sebe, pročitaj članke i savjete u najavi.




Izbor je uvijek tvoj! 


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost