×
Novosti
ZAJEDNO PREMA NOVOJ NORMALNOSTI

 

To je slogan koji danas zaista bi željele podjeliti sa tobom, ono što je bilo ne možemo vratiti niti promjeniti ali možemo pogledati unaprijed i stvoriti našu novu budućnost.

Povratak u normalu je nemoguć, ništa neće biti kao prije.

Promjena je teška, ali danas je obavezna.

Svi smo pozvani da pređemo na novu normalu, sastavljenu od malih gesta, u početku doista teških za provedbu, no onda, koliko god neugodne bile postanu automatizam koji će učiniti da ćemo uložiti mnogo manje napora da ih uradimo.

Razmisli, maska ​​smeta svima, ali danas bez nje ne izlaziš iz kuće, postala je navika uzimati je i stavit na sebe i čak iako ti se ne sviđa, nosiš je, ne razmišljajući puno o tome, također zato što s tim malim djelovanjem štitiš sebe i druge i ako svi to rade, zdravlje je svima sigurnije.

Mala akcija koja može spasiti živote.


Ovdje je beskorisno prigovaranje situaciji u kojoj živimo, maski, rezervacijama u restoranu, redovima ispred trgovine ili novim načinima života nakon Covid-19, možemo se samo prilagoditi, brinuti o sebi i drugima kako bismo izbjegle loše posljedice.

I koliko god to bilo zamorno, jer su se naše prethodne navike pobrkane i njihova promjena, kao što već znaš, košta energije i napora, one su stvorene upravo zato da nam uštede energiju i napravljene da se prilagodimo i promijenimo.

Ljudsko biće ima tu veliku prilagodljivost i danas je moraš primijeniti u praksi više nego ikad.

A sve što smo ti dosada rekle vjerojatno će već zvučati već poznato, ako nas već neko vrijeme pratiš.

Da, jer to su iste stvari koje smo ti govorile godinama vezano za fizičku aktivnosti tjs. da ako ti se sada čini nemogućim, jednom kad pokreneš promjenu, malim radnjama, pretvarajući ih u navike, više nećeš razmišljati o tome.

Male akcije koje će ti promijeniti život.


Pa kako si danas naučila da radiš dosta stvari koje nisi prije znala, zašto ne bi se trudila da uvodiš u svoj životu  malo kretanja kroz fizičku aktivnost?

Liječnici već mjesecima govore da ovaj virus utječe na one slabijeg imunološkog sistema, pa što pored dodataka na ishrani koje vidiš na tv-u, ne misliš da možeš učiniti nešto drugo jako dobro za svoje zdravlje?

Svakako da ta tableta na dan može pomoći, ne kažemo da neće, ali misliš da je to dovoljno?


Da li je dovoljno da ostaneš u strahu zatvorena u kući?

Zašto ne bi umjesto toga, radila  neke vježbe i primjenjivala zdrav načina života kako bi ojačala svoj imunološki sistem?

Razmisli dobro, oboje znamo odgovor. 

Zatim kreni odmah, s malim radnjama koje postaju navike koje će ti promjeniti život.


Kako?

Dobro, imaš dva načina:

1. OFFLINE


Zakaži svoj prvi razgovor sa nama, gdje ćemo se upoznati uživo i moći ćeš se uvjeriti sama jel Lifestyle Club pravo mjesto za tebe ili ne.
Klikni na link ispod jer želimo odvajati eskluzivno vrijeme za tebe.
Rezerviši odmah svoj termin na link ispod:

 http://lifestyleclub.ba/kontakt

2. ONLINE


Ako pak želiš trenirati od kuće ili želiš slijediti naš online kurs VITKA I ZATEGNUTA, piši nam na viber br. 060 355 61 60 i zakaži sastanak za Online razgovor pišući:

1. IME PREZIME
2. ŽELIM ZAKAZATI ONLINE KONSULTACIJE

Upoznaj nas malo bolje i pridruži nam se u grupi ŽENA U FORMI na linku ispod, i počni od PILULE DOBROBITI gdje ćeš odvajati 5 minuta za sebe, pročitaj članke i savjete u najavi.






Izbor je uvijek tvoj!



Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost