×
Novosti
VAŽNI BROJEVI ZA TVOJE ZDRAVLJE

 

Brojevi su brojevi i to nikako ne znači da postoje važniji ili manje važni brojevi što se tiče ljudskog života.


Ali važno je razumjeti i povezati stvari.


Ponovno, svaki pojedinačni život je važan, ali također moramo razumjeti prioritete i gdje uložiti svoje vrijeme i energiju.


"Prema podacima Svjetske zdravstvene organizacije, tjelesna neaktivnost četvrti je globalni čimbenik smrtnosti: oko 3,2 milijuna ljudi godišnje umre jer nisu dovoljno aktivni.


Glavni je uzrok raka dojke i debelog crijeva (23%), dijabetesa (27%) i ishemijske bolesti srca (30%).


Sjedilački način života jedan je od glavnih problema suvremenog društva i odgovoran je za dramatičan rast prekomjerne tjelesne težine i pretilosti, koji su pak snažni faktori rizika za ozbiljne hronične bolesti.


Najnovije istraživanje, nedavno objavljeno u Jama Medical Journal (JAMA network), je pokazalo da je fizička neaktivnost opasnija od dijabetesa, pušenja ili srčanih oboljenja. Razvojem nauke direktna veza između fizičke aktivnosti i dužine života je jasnija nego ikad prije. 


Koliko god fizička aktivnost bila važna za kvalitetan i dug život, smanjenje tjelesne težine je također izuzetno važan faktor koji se ne smije zanemariti. 


U BIH je sjedilački način života odgovoran za ogroman procenat smrtnih slučajeva.


Razgovarajmo o impresivnim brojkama.


Većina stanovništva sjedi, odnosno izjavljuje da se ne bavi bilo kakvim sportom ili tjelesnom aktivnošću.


Sada, uz sav strah za svoje zdravlje koje nam je prenijelo ovaj period, ne možeš zaboraviti da si prva odgovorna ti i da postoje stvari koje nanose veću štetu od covida, ali koje se, srećom, mogu lakše riješiti.


Doista želimo pomoći ženama da žive dugo, u snažnom i zdravom tijelu, UVJEŽBAJUĆI IH, pomažući im da napuste fotelju, da shvate da pravo zlo jednostavno je ne živjeti, i da ostaneš na fotelji!


Jer pokret je život!


I ti to znaš, ali ne možeš pronaći snagu ili način da pokušaš?


Zbog toga smo smisle jedinstveni program za tebe, poput VITKA I ZATEGNUTA, programe i strategije koje smo prilagodile ženama poput tebe. Ali svaka žena je drugačija i da bi dobro radile naš posao potreban je tvoj doprinos, da odvajaš vrijeme i da odlučiš da pravi prioritet si sada ti i tvoje zdravlje.


Mi ti možemo pomoći ali ti trebaš prva htjeti tako što ćeš nam napisat na link ispod i uradit čuveni prvi korak:


http://lifestyleclub.ba/kontakt


Rado ćemo te upoznati, razumjeti tvoje potrebe i pružiti jedinstvenu priliku da dokažeš sebi da i ti to možeš, da sve što govorimo zaista postoji.


Prati našu grupi ŽENA U FORMI da počneš nas upoznavati malo bolje i da osjetiš pravu atmosfera bez obzira na okolnosti i na sve.




Čekamo te!


 
Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost