×
Novosti
MLADA ŽENA KAD SE NAĐE U PRAVOM AMBIJENTU CVJETA KAO NAJLJEPŠE CVIJEĆE POPUT NAŠE NAIDE
Uspješne priče


Najprije želim da kažem da sam ja ovdje došla da se zabavim, treniram i da mnogo toga lijepog naučim. Nisam imala nikakav problem na sebi da ga riješim mislim fizički, ali sam htjela da dođem da imam fizičku aktivnosti, jer nas je ovaj virus zatvorio sve u naše kuće, pa bismo trebali da se nečim bavimo, tako da zbog aktivnosti sam ovdje došla i naravno zdravlja. 


Ja sam čula za ovaj klub, ali nisam nikad nešto mislila da bih se ja baš tu našla, jer nisam imala potrebu, jednostavno nisam nikad ni razmišljala. Uvijek sam mislila kao šta će meni teretana ili nešto tako, mislila sam da je to samo za žene, a ne baš djevojčice mojih godina.  U ovaj klub sam došla tako što je od moje rodice mama rekla mojoj mami da će tu ići i da i ona proba to, a ja sam svakako bila sretna kada sam to čula, jer sam i ja htjela da idem. Čula sam da imaju grupni časovi, dobre trenerice i cijeli Lifestyle Team, tako da sam ja na taj način započela svoju priču u Lifestylu Clubu. 


Meni se svidjelo iskreno sve, prvi put kada sam ušla bilo mi je wooow kako je lijepo. One lijepe sprave i prostor gdje se vježba, higijena koja se održava svakodnevno to mi se najviše dopalo. Nisam mogla prosto da vjerujem da sam ja u teretani. 

Najbolji rezultat je da sam se zategla i da održavam liniju i opustim se, lijepo muzika svira uz to se vježba, trenerice pomažu u radu vježbanja, mnogi savjeti, mnoga poznanstva.


Ja bih iskreno svakom preporučila, jer ovo je najbolja moguća teretana, čistoća i sve što posjeduje. Želim da kažem iako imam 15 godina da svi se bave fizičkom aktivnošću. Moj im je savjet da probaju ovu teretanu, i da uživaju. Ima dobrih grupnih časova i stvarno će se lijepo osjećati nakon treninga, sretno, ispunjeno i veselo.  

Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost