×
Novosti
RAZMIŠLJALA SI PUNO O TOME, ALI SE NE OSJEĆAŠ SPREMNOM?

Znamo kako ti je i zato ti želimo reći sljedeće...

U našem poslu svakodnevno nam se žene obraćaju, saslušamo njihove priče, razumijemo razlog zbog kojeg su došle, motivacija, zašto? 

Zato što nam dozvoljava da radimo naš posao na najbolji način i da pomognemo. 

Slušali smo pažljivo i u zadnje vrijeme jedna stvar koja je prisutna kod većine žena, osim što nemaju vremena i volje, je i ta da ne znaju kako da krenu.

Ne znati stvara neugodnost.

Ne znati gdje da ideš, šta da radiš, kako da se obučeš, gdje da ostaviš lične stvari, šta da nosiš sa sobom, gdje da se presvučeš, koji trening, da li da se istuširaš poslije treninga u teretani ili kući.

 

Ustvari ići sama na mjesto koje ne poznaješ i krenuti novu stvar znamo je stvarno teško.


Nikom nije lagano na početku.

Mi stvarno te razumijemo, te zato smo tu, naš zadatak je da ti poželimo dobrodošlicu, da te saslušamo, da stvorimo za tebe najbolji program za vježbanje i da budemo sa tobom prvi dan, da te ispratimo u ovom novom procesu. 

Nećeš biti sama, mi smo tu sa tobom.

Odgovorit ćemo na sva tvoja pitanja i savjetovati ćemo te na najbolji način, i na ona pitanje koja će tebi možda izgledati banalno, da znaš da nisu jer ih znamo vrlo dobro.

Počet ćemo sa pravim koracima, baš kako bi se osjećala udobno sa jednostavnim stvarima koje ti neće oduzeti puno vremena i energije i objasnit ćemo ti sve šta trebaš da znaš da nestane što prije neugodnost.

Zapravo osjetit ćeš se kao kod kuće i želimo reći da si i ti nama jako nedostajala i želimo što prije da nastavimo gdje smo stale. 

Počni ponovo od sebe i da se pokreneš na pametan, zdrav i siguran način.

 Rezervisale smo mjesta za prvih 10 žena koje se budu prijavile do 10 januara 2021. godine koje mogu da se priključe potpuno BESPLATNO. 

Ako ne želiš propustiti ovu priliku, PREUZMI POZIV da budeš naša gošća na "POČNI PONOVO PAMETNO 4 + 1 trening sa ličnom trenericom" plus BESPLATNE KONSULTACIJE ODMAH koje možeš dobiti, uživo ili online, sa jednim klikom na link ispod:

 

Pozivamo da nam se pridružiš u grupi ŽENA U FORMI na link ispod  i da budeš uvijek u toku sa najnovijim vijestima i da počneš da se pokreneš 5 min uz naše PILULE DOBROBITI koje se nalaze u našoj grupi.


Živi najbolje što možeš!

Čekamo te!


Aktivnosti
DA LI BI ŽELJELA DA KRENEŠ SA NEČIM BRZIM, JEDNOSTAVNIM I EFIKASNIM? VITKA I ZATEGNUTA
Ocjenite aktivnost
KONKURS ZA TRENERA - 1 POZICIJA za 2020. godinu
Ocjenite aktivnost
KASTING ZA TRENERICE GRUPNOG FITNESSA za novu sezonu 2020. godine
Ocjenite aktivnost