×
Novosti
VRIJEME OVISI O PRIORITETU KOJI SAMA SEBI DAJEŠ

 

Vrijeme je odraz prioriteta koje sebi daješ.

Za stvari koje su važne uvijek nađemo vremena. 

Ako smatraš da nemaš vremena za bavljenje nekom zdravom tjelesnom aktivnošću, koja ti može znatno poboljšati život, vjerojatno sebi ne pridaješ dovoljno važnosti.

Znaj da se ništa neće promijeniti samo od sebe.

Ako umjesto toga želiš sebi pružiti priliku, zakaži svoj prvi razgovor sa nama direktno odavde da bi si dala priliku. 

One se brinu o sebi i to redovno, nisu se zaustavile ni ispred Covida ni za vrijeme praznika, a iz tog su razloga su obnovile i produžile ne njihovu članarinu nego svoju dobrobit, žele da nastave da se osjećaju sve bolje i bolje, lijepo i razigrano. 

Aktivan život te nagrađuje sa mnogim benefitima.

Šta ti čekaš?

Dodaj pokret u svoj život da bi se poboljšala, dodaj vrijeme sebi i svojoj dobrobiti, dodaj sreću u najtežem momentu u tvom životu i sve to uz jedan klik na link ispod da rezervišeš svoju besplatnu konsulataciju:


Pokušaj, možeš i ti, ali ako želiš našu pomoć, mi znamo kako to učiniti, pridruži nam se u našoj grupi ŽENA U FORMI,  grupa je eskluzivno otvorena za žene, realne žene.


Žene koje žele stvarno da postanu dio naše zajednice kako bi jedna drugu bodrile da ugradimo zdrave navike. 


Lažne profile napravljene zbog želje da sačuvaju svoju privatnost prihvatamo samo ako nam odgovore na pitanja koja su postavljena prilikom priključenja u grupu.


Biće nam drago sad za sad, da se virtualno upoznamo i družimo, da zajedno izađemo iz ove situacije na najbolji mogući način, možeš se pridružiti sada na ovaj način i početi da posvećuješ sebi vrijeme, a poslije kada se osjetiš spremna posjetiš nas uživo.


Čekamo te!


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost