×
Novosti
KOLIKO SI SE PUTA OPEKLA?

 

Ne mislimo na šporet ili na peglu, jel tako? 


 Ali koliko si puta pokušala nešto promijeniti, obećali su ti nevjerojatne rezultate i umjesto toga bile su samo riječi u vjetru?


➡ Koliko si puta pokušala se upisati u fitness-u, rekli su ti da će te pratiti, a nakon što si platila članarinu katapultirali su se u sali među nepoznate osobe.


Znaš da je trener tu ali nemaš blage veze koji bi mogao da bude, posmatraš okolo ima dosta muškaraca i žena koje dobro izgledaju možda je neko od njih. 


Hajde da ne ostaneš na vratima/usred sale skupiš hrabrost i pitaš nekoga ko je trener i nekako dođeš do njega/nje koja nakon što te je dobro osmotrila od glave do pete kaže sa "visine" hajde počni se zagrijavati na traci. Kad kažeš da ne znaš koluta očima i kaže kao da ti čini uslugu "Hajde sa mnom!", "Kako ne znaš?" 


Ostavili su te tamo 15-20 minuta samu, dali su ti mali program s neočekivanim imenima, i onda više nisi nikoga vidjela? 


➡ Koliko si čudesnih tretmana probala koji su te trebali riješiti celulita, ukloniti šlaufčić, poboljšati grudi, ukloniti "coulotte de cheval" (spuštenu stražnjicu)?


➡ Koliko si novca potrošila bez ikakvog učinka?


➡ Koliko si dijeta probala, što je možda djelovalo na početku, ali onda si sve vratila natrag sa kamatama?


Te stvari dobro znamo, jer je tako za sve. 


Ne moraš se osjećati glupo, to se dogodilo svima.


Iz tog razloga, u posljednje dvije godine odlučile smo potpuno promijeniti svoj pristup.


Nema programa s nerealnim imenima, nema obećanja, već niz koraka garantovani svima kako bi ti ponudile najbolju moguću uslugu:


  • prvi sastanak sa ličnom asistenticom koja će saslušati tvoje potrebe i planirati najbolji put s tobom


  • prvi trening na kojem će te pratiti instruktorica koja će ti se posvetiti kako bi ti pokazala put kretanja koji smo osmislile


  • aktivnosti u bilo koje doba dana (svakodnevno imamo mnogobrojne aktivnosti na kojim možeš učestovati i na samo 30 minuta ako si na početku ili ako raspolažeš sa malom vremena) koje su uvijek uz nadzor instruktorice


  • kontinuirani, unaprijed planirani sastanci sa svojom instruktoricom i asistenticom koja će ti zauvijek pomoći na putovanju ka tvojoj dobrobiti.


Je li teško ispuniti obećanja?


Zapravo ne, jer smo dvije godine ovako odlučile raditi i tako radimo. 


Pomoći ženama poput tebe, koje se već neko vrijeme ne bave nekom fizičkom aktivnošću, da na najbolji mogući način započnu život prema boljitku i da nikada ne izgube ovu lijepu naviku zdravog i aktivnog života.


Ako sebi želiš pružiti još jednu priliku, vjeruj nam da nećeš požaliti.


Piši nam i imat ćeš priliku testirati naša obećanja jesu li ona stvarna ili su laž.


PS: Možeš i sama pogledati komentare na našoj FB stranici kako bi počela razmišljati možda da je to istina!

Ako želiš probati i ako želiš znati više, možeš nam direktno napisati na messanger ili na link ispod:

 

Ne odgađaj dalje i pokreni se SADA!

Priključi se našoj grupi ŽENA U FORMI, možeš svakodnevno pratiti PILULE DOBROBOBITI, vježbanje u trajanju 5 minuta i čitati članke koji će ti pomoći da se pokreneš i da riješiš razne probleme poput viška kilograma, celulita, bolova u vratu i kičmenom stubu itd. Ukratko sve što bi trebala za početak raditi. 

Lažne profile napravljene zbog želje da sačuvate svoju privatnost prihvatamo samo ako nam odgovorite na pitanja koja su postavljena prilikom priključenja u grupu.

Priključi se na linku ispod:


Živi najbolje što možeš.

Čekamo te! 


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost